![]() |
Quote:
Ati: Ha valami felett szemet húnyok, attól az még nem szűnik meg! Ha bekötik a szemem, és érzéstelenítenek, majd levágják a lábam, attól még nincs lábam. Hiába nem érzem, és látom annak hiányát. Attól hogy én leignorálok valakit, aki agyonvág egy topicot, attól a topic még agyon lesz vágva, csak én nem látom. Szerintem hosszú távon ez nem megoldás. (Ez persze csak magánvélemény.) |
Quote:
Mikor Téged olvaslak, sokszor ez jut eszembe. De biztos jó ez így. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
he, akkor hogyisvanezmostan?? nem úgy volt hogy akkor magadat húúúúdenagyon utálod? :D:D |
Quote:
A topic attól lesz agyonvágva, hogy egy esetleg viccesnek szánt megjegyzésen 2-3-4 ember elkezd lázongani, majd azon újabbak és újabbak. Azt ne mondd, hogy ilyen esetben nem vagy ugyanolyan aktív résztvevője a téma agyonvágásának, mint az, aki egy poénos megjegyzéssel nyitott. Sőt, talán mégjobban, hiszen tovább szítod azt a hangulatot, aminek semmi keresnivalója az adott témában. |
Quote:
Végülis a probléma gyökere megegyezik. A fórum tökéletesen megegyezik a kossuth térrel jelen esetben. Mert mi van az országban? Valaki valami nagyon rosszat csinált. Ez ellen voltak, akik felemelték a hangjukat, és nem tetszésüket kinyilvánították. A végén ki lett a rohadék? Nem az, aki tönkrevágott egy országot, hanem az, aki ezt szóvá merte tenni... Mert mi van a topicban? Ereszkedő színvonal, a hozzárétők/régiek inkább már hozzá se szólnak a legtöbb dologhoz, topicokat már nem nagyon nyitnak, így a feltörekvő idiotizmus teret hódít. (És ezt most nem Harcosoknak címzem!) Mert fél éve, egy éve 100-ból 1 volt 'mumus', mostanában inkább azt veszem észre, hogy 10-ből 1. Ez ellen ki mertem nyitni az arcom. Ki lett a rohadék a végén? Nem az, aki tönkreteszi a fórumot, hanem az, aki a tönkretevők vesztét érzi igazságosnak... Ebben a tekintetben semmi különbség a Kossuth tér, és a forum.hodito között. Megfordult a világ, manapság a hülyék vannak többen, ezért a hülyeség kezd normális lenni, az eddigi normálisok meg kezdenek lassan kisebbségbe szorulni. Én így látom, nekem ez a véleményem. Aki meg ezzel nem ért egyet, az nyugodtan igénybe veheti a szavazást, és ledorgálhat engem. |
Quote:
Könnyen belátható, hogy ez így van csak meg kell figyelni a topicok látogatottságát amikor "bunyó" van :D Minden topic ahol összevesznek hirtelen látogatókkal telik meg akik szeretnék kifejteni a véleményüket annak ellenére, hogy amit olvasnak az éppen tetszik e nekik vagy sem. Nem tudunk mit tenni ha MINDENKIT ÉRDEKEL A CSATA! És ezek a veszekedések bizony csaták :D |
Quote:
Láttam már értelmes hozzászólások tömkelegét beíró embertől vicces hozzászólást, nem szóltam be neki. És más sem. Vannak, akikkel lehet értelmesen vitatkozni, mert a nézőpontok különbségét nem engedtük elfajulni. Sok emberrel szólalkoztam már itt össze, mindenkivel sikerült a végére emberi hangnemben, jó viszonyban elválni, sőt, a legtöbb esetben közös nevezőre jutottunk, és a fórum hasznát szolgáltuk. Volt hgoy nézeteltérésünket privát üzenetben vezettük le, hogy ne zavarjuk a fórumot, majd megegyezés után közösen erősítettük a topicot. És olyan is volt, hogy a vita vége zöld tégla lett, mert tényleg hasznos volt megbeszélni a dolgokat. De aki bemegy egy topicba, és 5-8-10-15 értelmetlen hozzászólást beleír, azzal hogy lehet értelmetlenül vitázni? Sehogy. Mert ha azt mondod neki, hgoy értelmetlen/hülyeség amit írt, akkor rádszáll, hogy mit képzelsz magadról. És hogy 2-3-4 (esetleg 5-6-7-8..stb) ember elküldi a fenébe, az lehet, hogy nem a 2-3-4 (5-6..stb) ebmer hibája, mert ha nem lenne miért elküldeni a fenébe, akkor az 'elküldők'-nek nem lenne (jogos-) alapja tovább OFFolni valamit. Mindenki meg úgysem tud ignorálni... Főleg nem az, aki ma regisztrált ide, hogy valami infót gyűjtsön be. És ezután lehet a 2-3-4 .. embert csitítani, meg visszafogni... Azzal csak a másik oldalkerül indokolatlan erőfölénybe, hiszen azt tapasztalja, hogy bármit megtehet, mert egy idő után senki nem fog ellenállni. (De lehet, hogy csak én látom így!) |
Quote:
|
Quote:
Kifejezetten kártékonynak tartom a fórumon történő egymás anyázását, különösen olyankor, amikor egy értelmes téma van ezzel teljesen szétoffolva. Ilyenkor nemcsak az eredeti beíró a hunyó, sőt, meg merem kockáztatni, hogy ő a legkevésbé hunyó. |
All times are GMT +1. The time now is 21:46. |