![]() |
Quote:
2. szerintem nem én voltam az egyedüli aki nem vette észre a szokásos sok esemény között 3. szerintem nem én vok az egyedüli akitől emiatt esetleg visszavonták amiről nincs értesítés (mivel még el sem fogadtam) és ezért sodrodott a békéből majdnem háborúba, mert azt állította h nem is kapott 4. szerintem van akkora jelentőségű esemény mnt egy hadi esemény 5. szerintem szem kímélő kényelmi dolog |
Quote:
|
Quote:
akkor legyen vastagabb betű... :p ok megtanulok ujra olvasni... xxx országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs. xyy országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs. yyy kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél. xxy országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs. + még ehez képzeljetek pár piaci eladtál értesítőt + visszahozták értesítőt, varázslatok értesítőt.... Sztem átfutni szokták a játékosok, nekem könnyebbség lett volna ha vhogy kiemelődik ezek közül, mivel ezekkel nincs teendőm még az mnt-vel van, lenne. |
Quote:
|
Quote:
üzenetváltás van, de még mindenki megküldi és elfogadja eltlhet több mint 24h is, de van aki gyakrabban van és inkább visszavonja mer már furának tartja... stb. |
Quote:
Ezt szövin belül tessék lerendezni, ne egyből a játékot akard megváltoztatni, amiért a szövid körönként írja a tekercseket... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem kötsz mnt-ket , de a nem kötöteket se szeretnéd h lássa a vezéred :p Van kiemelt pontlista amit sztem a többség másra használ;) tudom, de vissza is vonhatja mielőtt elfogadnám, mer lehet te nem vagy még vele tisztába de visszalehet élni csúnyán azzal az országnak a bizalmával aki elküldött feléd 1 mnt-t és te még nem fogadtad ;) A diplomáciai érdekeltségekről meg annyit, h 1 szövinek 1 főnöke van , fontos h tudjon a dolgokról ;) Te úgy gondolod, h 2 szövetségbe 1-1 tagnak mnt-je van ők nem piszkálák egymást , de attól mehet az adok kapok? :D Ilyenről még itt nem hallottam... |
Quote:
Akkor olvasd el amit írtam és utánna kritizálj. azt írtam, azért ne legyen [b]mert[b] egy-egy tagnak mnt-je van. Én mindenkinek megírom, hogy nem kötök mnt senkivel, még régi szövivel sem és ha ezek után valaki küld akkor az magára vessen. Én vagyok annyira gerinces és tisztességes, hogy ne nézzem a felajánlott mnt egy egyoldaló mnt-nek. |
All times are GMT +1. The time now is 23:30. |