![]() |
mert te függő vagy..én szüneteimet barátnőmeml töltöm;)
|
Quote:
szóval ez az "én meg a nőmmel töltöm az időm" szöveg annyire fel tud idegelni... ez olyan kicsinyes kibúvó az alól hogy nem akar több időd rászánni a játékra... Legalább vallana be, hogy attól fél, hogy függő lesz vagy hogy nem akar rá több időt áldozni, vagy nem tud. És nem ezzel a gagyi indokkal játtsza el a sértettet mert nem hajlandó hajnali kettőkor megnézni hogy tényleg szétzúzom az országát.... :mad: Mellesleg ha a barátnőm miatt esetleg nem tudok játtszani akkor szabizok ott ahol a helyzet megengedi avagy megköveteli.... Csak persze erről csak az tud akivel játtszom, vagy az akivel megbeszéltem hogy hol és mikor folytatjuk azt a kis magánpárbajt.... |
Nem értem, hogy miért kell ezen annyira eldurranni.
Mindenki úgy osztja be az életét ahogy akarja. Ha valakinek a bnője fontosabb (nekem az), s este 2kor nincs kedve felkelni a nő mellöl az ágyból, szerintem az megérthető. Meddig tart egy ilyen általad említett háború? 1-2 nap. Egy szövibe 4 játékos, egy klánba 10 fér be. Szerintem bőven meg tudom oldani, hogy ha a bnőmmel akarok lenni, s Te este akarsz nálam keménykedni, hogy röhögve kivédjelek... Szóval meg tudom érteni azokat is, akik nem ülnek a nap 24 órájában 4-5 böngészőn keresztül bámulva a hódot, hanem napjában 1-2szer néznek be. S ha Te ezeket le tudod verni, akkor "zseni" vagy... S nem értem, hogy miért kell mindenkit szétverni...meg ezzel fenyegetőzni minden fórumon... |
úúú, félelmetes öszzeszámolni mennyi időt töltök az orik előtt:D
|
Quote:
|
És olyat csináltatok,hogy a tálcát azért kellett felemelni 5 sorosra,mert annyi oritok meg volt nyitva? :) És én nem szeretem,ha összecsoportosítja :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Egyéni szociális probléma ha fenyegetve érzed magadat. Nem fenyegettem senkit. Hozzád eddig kb most szólok 3.szorra, szóval nem értem a problémád.:confused: (UI: sajnálom ha valaki nem ért egyet a nézetemmel...) |
All times are GMT +1. The time now is 01:40. |