Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Élőhalott, elhullt egységek csatában (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2308)

Ati 09-10-2007 14:18

A mészárlás célja az áldozat országának gyengítése. A mészárlást az élőhalottak esetében sem változtatjuk haszonszerző akcióvá.

csofika 09-10-2007 14:50

Gonoszkóp valamennyi javaslatával egyetértek.

Véleményem szerint is jó ötlet egy kicsit erősíteni a hullát. Az orkkal szemben így is elég nagy hátrányt jelent a tekihiány, persze tudom vannak előnyei is.

Magam részéről a hulla legnagyobb hátrányának azt tartom, hogy gyújtogatásnál nem tudja - varázslat híján - hogy ki volt az ellenfél, így nehéz visszatámadni és befenyíteni az ellenfelet. Persze tudom vannak rá módszerek hírnév nézegetése, de ez jóval körülményesebb, mint varival térkapu felderítést alkalmazni.

Szóval a mészárlás esetén elég lenne 10%-is, de alapelvi szinten ezekből is lehetnének necromaták.

laci 09-10-2007 14:56

Van egy külön, "élő" topic a hulla erősítésére, rengeteg javaslattal, véleménnyel és cáfolattal, tényleg kell még egy, hogy felsoroljuk a zseniális ötleteinket?

(gy.k.: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776 )

Kubbi 09-10-2007 14:57

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 123859)
Persze tudom vannak rá módszerek hírnév nézegetése, de ez jóval körülményesebb,

Hát tényleg elég körülményes kideríteni a hírnév változásból, ugyanis a hullán végzett vari/toli akciók nem járnak hírnévváltozással. :D
De sok sikert hozzá! :p

csofika 09-10-2007 14:59

Jaj igazad van Kubbi, ezt el is felejtettem, már régen játszottam hullavál. De így még nehézkesebb a dolog.

Gonoszkóp 09-10-2007 16:07

Laci muszáj,mert úgy néz ki az a topic a feledésbe merült.
Ati is dobhatna vmit hogysmint a husival,mert én ilyen állapotban értelmetlennek látom a husit.:D
gyönge kezdők,kiélezett varisok és tolisok ellen van csak esélye.normálisan pénzt sem tud szerezni,mert h tekibe rakja és visszajön piacról és nincs génél lelophatják.hiába kereskedik h már nagy pénz van nála nekimennek...

Smooth Scroller 09-10-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123840)
megoldás husira: ne lehessen rengetni és gyújatni,+20% tamadóerő
5.szint 20% támadóerő 4. 30% 3.50%....
+ amit eddig írtunk lásd fentebb

maluszba -1 tábi építés költsége és a nyersi 20%-kal drágább
10%-kal nagyobb emberlopás

-1 tábi helyett inkabb +1 kellene. es mindemellett meg azt is adhatnank a hullanak, hogy az otthonlevo tabornokok bonusz szamitson bele a vedoertekbe, ha mar nincs vedelem varazslat. a hullanak a vedoerteke annyira csapnivalo, hogy hozzajuk jarnak a varisok is foldert. ha meg tart tornyosijaszt full elit mellett, akkor meg megugyse tud utni.

dragabb nyersi? olyan nincs, mindenki ugyanannyiert veheti a piacon. valszeg arra gondolhattal, hogy mint az oriasnal +20% nyersi az epiteshez. juj de jo, hiszen majdnem barki rengetheti es gyujthatja, es meg tobb nyersi is kelljen neki? hu, ezzel aztan meg lehetetlenebb lenne vele a jatek magasabb hekin a draga nyersi piac mellet. de jo javaslat...

azonkivul meg tobb emberlopi? igy is allandoan minuszosak a hullak, mert mindenki hozzajuk jarkal, akar meg passziobol is, ismet 1 franko javaslat...

a hullat nem maluszolni kell hanem segiteni, mert ugy szetgyujtjak + rengetik, hogy csak ugy fustol. koszi szepen a javaslatot, dijaztam 1 pirossal.

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 123859)
Gonoszkóp valamennyi javaslatával egyetértek...

akkor ez is jo volt 1 pirosra.

laci 09-10-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123866)
Laci muszáj,mert úgy néz ki az a topic a feledésbe merült.

És gondolod, hogy itt több sikere lesz mint a Megbeszélésekben lévő topicban? Ráadásul mind olyan ötletek hangzanak itt el, amelyek a másikban ilyen-olyan formában már (f)elsültek, de nyithatunk még néhány témát az élőhalott erősítéséről, ha gondoljátok ;)

Gonoszkóp 09-11-2007 05:19

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123840)
megoldás husira: ne lehessen rengetni és gyújatni,+20% tamadóerő
5.szint 20% támadóerő 4. 30% 3.50%....
+ amit eddig írtunk lásd fentebb

maluszba -1 tábi építés költsége és a nyersi 20%-kal drágább
10%-kal nagyobb emberlopás

Smooth,olvashatnál picit figyelmesebben,mielőtt pirivel dobálózol:P

Gonoszkóp 09-11-2007 05:23

h nem lehet rengetni,akkor kompenzáljuk azzal,h több nyersi kell neki és építési költség és több.
régebben voltam hulla de 60%körül volt mindig a foglalkoztatottságom,loptak sokat de sosem kerültem minuszba.
Felőlem 100pirit is dobhatsz,nem érdekel különösebben,de ha ez neked egy beteges önkielégülést szerez,akkor hajrá:D

All times are GMT +1. The time now is 06:47.