Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   A magyar válogatott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2305)

Gonoszkóp 09-10-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by belas (Post 123777)
Na most megugrott az esélye,hogy legalább az eb-n résztveszünk:)

hiába javulnak a fiúk,túl nagy a lemaradásunk.
ahhoz h bejussunk görögöknek és norvégoknak kéne lemenni a mi régebbi szintüknkre...drukkolok,de sztem csak a kövi eb-n leszünk ott...:(
de a kövi vb-n ott leszünk!!:):D

laci 09-10-2007 17:09

Tényleg jobban játszanak a fiúk, mint eddig, és végre úgy tűnik, jó úton halad a csapat, de azért ne felejtsük el, hogy ugyanezt a bosnyák válogatottat 3-1-re verte idegenben az a csapat, amelyet sokkal rosszabbnak tartottak a a mostaninál és amelyik nem sokkal azután kikapott Máltától, szóval ne a bosnyákok elleni hazai 1-0-tól szálljunk el és kiáltsuk ki Gerát a 2. Zidane-nak.

Ráadásul ez a sovány 1-0 is egy abszolút kétesélyes meccs eredménye, még csak azt sem mondhatjuk hogy egykapuzott a válogatott, de csak egy ment be...

Én most a törökök elleni meccset várom, remélem, sikerül legalább egy döntetlen, és akkor végképp megnyugodhatok hogy megint van/lesz magyar foci :)

Dragi 09-10-2007 17:14

jobban játszunk mint 4 éve!!! :)

Gonoszkóp 09-10-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by laci (Post 123877)
Tényleg jobban játszanak a fiúk, mint eddig, és végre úgy tűnik, jó úton halad a csapat, de azért ne felejtsük el, hogy ugyanezt a bosnyák válogatottat 3-1-re verte idegenben az a csapat, amelyet sokkal rosszabbnak tartottak a a mostaninál és amelyik nem sokkal azután kikapott Máltától, szóval ne a bosnyákok elleni hazai 1-0-tól szálljunk el és kiáltsuk ki Gerát a 2. Zidane-nak.

Ráadásul ez a sovány 1-0 is egy abszolút kétesélyes meccs eredménye, még csak azt sem mondhatjuk hogy egykapuzott a válogatott, de csak egy ment be...

Én most a törökök elleni meccset várom, remélem, sikerül legalább egy döntetlen, és akkor végképp megnyugodhatok hogy megint van/lesz magyar foci :)

valóban,döntetlen nagyon jó eredmény lenne.de nem full ez a válogatott kapott ki máltán..

Gonoszkóp 09-10-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123879)

Hódító...jobban játszom,mint 4 éve:D:D

Gonoszkóp 09-10-2007 17:58

adnék neked zöldet,szamár,de nem megy:)

Dragi 09-10-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123883)
Hódító...jobban játszom,mint 4 éve:D:D

4 éve azt se tudtam mijjaza Hódító :p Az gáz ha most se ?:o:rolleyes:

Gonoszkóp 09-10-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123885)
4 éve azt se tudtam mijjaza Hódító :p Az gáz ha most se ?:o:rolleyes:

félelf harcosként nem:p

Kutyuleee 09-10-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123879)

Zöld esélyes beszólás, de a rendszer szerint még nincs itt az ideje;)

Nem is a csapat összetételében van óriási változás, hanem abban, hogy végre elkezdett összeszokni ez a friss csapat,de kecsegtetőek a jelek azért. Még közel nincsenek 100%-ra összeszokva a játékosok. azt se szabad elfelejteni, hogy többségük légiós ráadásul, így elég keveset jáccanak egymással, egymás ellen.
Erőnlétükben, és kitartásukban sincs már hiba mint eddig.
És ami a 2legfontosabb:
hogy elkezdtek bízni magukban.
És persze a másik, hogy visszanyerték az emberek bizalmát, és óriási szurkolói biztatást kapnak a srácok!

Gonoszkóp 09-10-2007 18:08

mentálisan és technikailag van még fejlődni való.mai újságban azt olvastam h többségük gyerekkoruk óta ismerik egymást és játszottak együt/ellen ezért egymásért is küzdenek...

All times are GMT +1. The time now is 17:34.