![]() |
Quote:
ahhoz h bejussunk görögöknek és norvégoknak kéne lemenni a mi régebbi szintüknkre...drukkolok,de sztem csak a kövi eb-n leszünk ott...:( de a kövi vb-n ott leszünk!!:):D |
Tényleg jobban játszanak a fiúk, mint eddig, és végre úgy tűnik, jó úton halad a csapat, de azért ne felejtsük el, hogy ugyanezt a bosnyák válogatottat 3-1-re verte idegenben az a csapat, amelyet sokkal rosszabbnak tartottak a a mostaninál és amelyik nem sokkal azután kikapott Máltától, szóval ne a bosnyákok elleni hazai 1-0-tól szálljunk el és kiáltsuk ki Gerát a 2. Zidane-nak.
Ráadásul ez a sovány 1-0 is egy abszolút kétesélyes meccs eredménye, még csak azt sem mondhatjuk hogy egykapuzott a válogatott, de csak egy ment be... Én most a törökök elleni meccset várom, remélem, sikerül legalább egy döntetlen, és akkor végképp megnyugodhatok hogy megint van/lesz magyar foci :) |
jobban játszunk mint 4 éve!!! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
adnék neked zöldet,szamár,de nem megy:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem is a csapat összetételében van óriási változás, hanem abban, hogy végre elkezdett összeszokni ez a friss csapat,de kecsegtetőek a jelek azért. Még közel nincsenek 100%-ra összeszokva a játékosok. azt se szabad elfelejteni, hogy többségük légiós ráadásul, így elég keveset jáccanak egymással, egymás ellen. Erőnlétükben, és kitartásukban sincs már hiba mint eddig. És ami a 2legfontosabb: hogy elkezdtek bízni magukban. És persze a másik, hogy visszanyerték az emberek bizalmát, és óriási szurkolói biztatást kapnak a srácok! |
mentálisan és technikailag van még fejlődni való.mai újságban azt olvastam h többségük gyerekkoruk óta ismerik egymást és játszottak együt/ellen ezért egymásért is küzdenek...
|
All times are GMT +1. The time now is 17:34. |