![]() |
Csak 1200 hektáron találtam 'átlagos'-nak mondható, teljesen önellátó fél-elf tudóst. Kajatúltermelés (58 bála/kör túlterm.) 19 könyvtárral, 18k vari, 13k toli, 10k betoníj. Átlagos, semmire sincs kiélezve igazán, de mindenhol nehéz hozzányúlni. Ha meg valaki hozzáfér, az máshol nagyon sebezhető.
Csak az óriás hadi-vari fér be, de mint tudjuk, azoknak is megvan az ellenszere... :p |
Quote:
|
Quote:
|
Sajnos ehhez a témához nem tudok hozzászólni, mert nekem csat átlagon felüli orijaim vannak, az átlagoshoz nem értek.
De például 600 hekin egy varis óriás 18-20 k varival és 5k toronyíjjal egészen jól ellehet. A százalészámítást nem szeretem, ezért a százalékokat nem írtam fel. Üdvözlettel: egy értelmiségi a sok közül:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy csak mond meg melyik csoportban vagy... Először csinálj egy 600 hekis 20k varis 5k betoníjas óriást, és utána mondj ekkora sületlenséget. Az értelmiségiek tudnak számolni. Egy értelmileg súlyosan retardált is rájön, hogy az éplistánál kiírja a hódító program a %-os értékeket, tehát nem kell számolgatni. Csupán be kell másolni. Már ez is mutatja, hogy életedben nem láttál 600 hektáros országot. Egyéb rettenetesen értelmes hozzászólásod remélem nem lesz. |
Off
De srácok mi a fenéért reagáltok rá bármit is? :confused: /off |
Mert ez termelő varis óriás:)), főleg agyagot termel, mert az a nyerő.
|
Off:
Mert mélységesen egyet értek Remedy-vel. Az ilyenektől meg kéne vonni az írásjogot mind a belső, mind a külső fórumon. Főleg a fejelsztéseknél! A játék jövőjét befolyásoló megbeszéléseknél mindnyájunkra veszélyes, hogy tele vannak szemetelve a topicok állatságokkal, meg hányingertkeltő önelégültséggel. Ezek után most elmegyek, és szavazok Remedy-re, hogy egyáltalán nem utálom, hanem kedvelem... On: |
All times are GMT +1. The time now is 02:37. |