Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Átlagos orik! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2299)

Pax Hungaricum 09-06-2007 10:37

Csak 1200 hektáron találtam 'átlagos'-nak mondható, teljesen önellátó fél-elf tudóst. Kajatúltermelés (58 bála/kör túlterm.) 19 könyvtárral, 18k vari, 13k toli, 10k betoníj. Átlagos, semmire sincs kiélezve igazán, de mindenhol nehéz hozzányúlni. Ha meg valaki hozzáfér, az máshol nagyon sebezhető.

Csak az óriás hadi-vari fér be, de mint tudjuk, azoknak is megvan az ellenszere... :p

Valezius 09-06-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 123129)
Csak az óriás hadi-vari fér be, de mint tudjuk, azoknak is megvan az ellenszere... :p

Nem lehet minden szöviben egy Harcosok :D

Kutyuleee 09-06-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 123090)
Jó nem 600 hekin.Legyen 1200-on.1000 hekiről üt az illető 3-at és akkor építi ki az orit:P
Sztem 10-12% tempplom erős egy hadisnak nem kell eltúlozni.A 6% torony viszont semmit nemfog meg ha kisérnek.Ez a tipikus mf éplista amivel nappal nemis lehet támadni a védelem hiánya miatt:DD

Azért mert nem tudsz elitesen játszani ne mond, hogy nem fog meg semmit:P nekem pl 6% tornyom van és ritkán kisérnek, ha mégis, akkor vagy pattanak, vagy szembekapnak több sereget. sztem is erős az a 10-12% templom hadisnak.

csofika 09-06-2007 12:39

Sajnos ehhez a témához nem tudok hozzászólni, mert nekem csat átlagon felüli orijaim vannak, az átlagoshoz nem értek.

De például 600 hekin egy varis óriás 18-20 k varival és 5k toronyíjjal egészen jól ellehet.

A százalészámítást nem szeretem, ezért a százalékokat nem írtam fel. Üdvözlettel: egy értelmiségi a sok közül:)

Pax Hungaricum 09-06-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123132)
Nem lehet minden szöviben egy Harcosok :D

És az baj? :D:D:D:D

Kutyuleee 09-06-2007 12:54

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 123157)
Sajnos ehhez a témához nem tudok hozzászólni, mert nekem csat átlagon felüli orijaim vannak, az átlagoshoz nem értek.

De például 600 hekin egy varis óriás 18-20 k varival és 5k toronyíjjal egészen jól ellehet.

A százalészámítást nem szeretem, ezért a százalékokat nem írtam fel. Üdvözlettel: egy értelmiségi a sok közül:)

Hát 600 hekin egy varis óriásnak a 18-20k vari az még tán átlagon aluli is;)

Pax Hungaricum 09-06-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 123157)

Szerintem életedben nem láttál még 200 hekinél nagyobb országot, azt is csak 72 körig a védelem miatt. (Sajnos védettség mindenkinek jár az elején. nagy hiba....) Tehát az átlagon felüli orijaidra én speciel kíváncsi volnék...

Vagy csak mond meg melyik csoportban vagy...

Először csinálj egy 600 hekis 20k varis 5k betoníjas óriást, és utána mondj ekkora sületlenséget.

Az értelmiségiek tudnak számolni.

Egy értelmileg súlyosan retardált is rájön, hogy az éplistánál kiírja a hódító program a %-os értékeket, tehát nem kell számolgatni. Csupán be kell másolni. Már ez is mutatja, hogy életedben nem láttál 600 hektáros országot.
Egyéb rettenetesen értelmes hozzászólásod remélem nem lesz.

Valezius 09-06-2007 12:58

Off

De srácok mi a fenéért reagáltok rá bármit is? :confused:

/off

csofika 09-06-2007 13:00

Mert ez termelő varis óriás:)), főleg agyagot termel, mert az a nyerő.

Pax Hungaricum 09-06-2007 13:02

Off:
Mert mélységesen egyet értek Remedy-vel. Az ilyenektől meg kéne vonni az írásjogot mind a belső, mind a külső fórumon. Főleg a fejelsztéseknél! A játék jövőjét befolyásoló megbeszéléseknél mindnyájunkra veszélyes, hogy tele vannak szemetelve a topicok állatságokkal, meg hányingertkeltő önelégültséggel. Ezek után most elmegyek, és szavazok Remedy-re, hogy egyáltalán nem utálom, hanem kedvelem...
On:

All times are GMT +1. The time now is 02:37.