![]() |
Quote:
|
"Minden személyiségnek megvan a helye és az ideje, ráadásul hosszú távon kell gondolkodni mikor azt nézed, hogy mit csinál egy személyiség..."
Akkor mi ebben a színes??? Elsőfordulóban tudós másodikban vándor harmadikban... Éppen ez a baj, hogy a varázsló személyiség a 9 számú....ha jól tudom Tuvalunál is ez a 2 volt az utolsó! Akkor mit színesít a játékban egy használhatatlan személyiség? Még Óriásnál varázslónál is max 6.nak ha felvenném! |
Quote:
Én pld egy óriás varázslónak tutira felvenném akár 3, vagy 4. személyiségnek is, mert a tolvajok ellen halálos tud lenni (toli készültség levitel és száraz vihar)... sőt nekem a vándor egyáltalán eszembe se jutott mint 2. személyiség...:) |
legyen egy olyan személyiség hogy telepes gyorsaban épitene fel mindent
|
Quote:
|
Quote:
|
Én nem tudom Te milyen fajjal játszol:), de számold ki mégegyszer....
Ez ügyben már nyilt máshol téma, de az általad írt tolikészültség elméletben szép lenne, de a gyakorlat mást mutat... Lent tarthatod mig a hadik teszik a dolgukat, de 10-15.-nél már 1-2 készültséget bukik...egy embernél már 6 körről abszolut de nem müködik! De kanyarodjunk vissza az eredeti témához!!! |
Quote:
Nah, de tényleg maradjunk az eredeti témánál...:) |
rossz a poll szvsz.... mert legtöbbször faj válogatja....
én:
|
Quote:
oriás kereskedő gnóm ... . . . :D najó Aban lehet, hogy varistolsi lenne a jó.:D najónem, de sok csaoportban szép sumát lehet a kereskedöből kicsavarni. |
All times are GMT +1. The time now is 15:54. |