![]() |
Én nem ismerem.Nekem is az okostojás az első ami eszembe jut róla:D
Ügyes is nem vitás de néha eléggé lekezelő amire nincs mentség. Tény hogy vagy valahol az oriddal oda ahova nekem nincs sok kedvem.De nem értana ha nem minden 2. szavad az lenne hogy olvass sugot meg nem volt klántámadásod stb hanem elgondolkodnál és reálisat írnál.... |
Quote:
" Egy: törj az égig! Kettő: tarts ki végig! Három: nevess, ha fáj!" :D |
Én még nem nagyon ismerem REmyt, de szerintem ő nem kedvelem engem, amiatt, hogy jobban értek a játékhoz, de ezzel még sokan vannak így.
|
Quote:
Legalább önbizalomban nincsen hiány :) |
Quote:
|
Quote:
:D:D |
Add meg istennek ami az istene a csaszarnak ami a csaszare Allah az egy igaz isten es Mohamed azaz Remy az o profetaja :DD
|
:eek:
Quote:
asszem mindjárt lehidalok :-ooo |
Rettenthetetlen
Quote:
Csofika még a végén lerenget 1/A-ból.:D:D:D:D:D A kék számocska pedig csak annak a rétegnek a célja akik mostanában kezdenek el hódítani.Van róla kimutatás,hogy milyen arányban állnak azok akik szeretnék és azok akik nem?:confused: És az,hogy 1/A-n kívül mást nem érint erős túlzás.Nem hinném,hogy sokak célja lenne mondjuk a 2/B közepe.Akik komolyan kezdenek neki a gaménak azok ki szeretnék próbálni magukat igazi profik ellen is.Így az ott végzett változtatások idővel érinteni fogják őket is.;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:14. |