![]() |
Na szépen haladjunk sorjában. A fegyverek tulajdonsága nem összeadódik, hanem minta hódban, szorzódik.
Tehát ha 30% evasiont ad a butter, akkor az úgy néz ki, hogy az első megadja a teljeset, tehát 30 evasion effect, a második meg a maradék 70% 30%-át, tehát csak 21%-ot. Tehát a 2 butter nem 60, hanem 51% evasiont ad. (Különben 4 butterrel sebezhetetlen lennél...) Továbbá: Kulimáz = Assault Cuirass A többi asszem egyértelmű. :D Battle fury értékes. Elmondom miért. A területi sebzése miatt. Egy ilyen yurneró akármilyen tömeget leb.sz 2 ütésből, egy 3. szintű torony meg mondjuk 5-6 ütés... Ja és még valami: nincs ward.... csak 22. szinttől van ward. Előtte stat point van. ;) Ekkora agival iszonyat nagyott pattan az utli. A válasz igen. De teljesen mindegy, hiszen az STR-es hősök kivételével mindenki elpusztul az ultid elején ilyen builddel... :D Tehát nem nagyon lesz olyan hero amin végigmegy. :D |
Bracer jó az elején.. adja az agit is kicsit meg tápolja a hpdat, én is rakok neki párat.. de amint kell a hely bf-nek, azonnal eladom. Jó befektetés, mert akkor már nem kell az a 6 str.
Nemm ondtam hyog menny proba... Bár azt gonodltam. :D Egyébként kinek mi a pro... Én pl majdnem 2 hónapig nem játszottam. Egyáltalán. Mult héten nyomtam 2 meccset, akkora lag mellett, hogy volt amiko 4-5 másodpercet késett (szó szerint, tehát elszámoltam magamban 5-ig, mire megmozdult) Aztán mégis rongyá aláztunk mindnekit... Pedig hasonszőrűekkel voltam, mint én, tehát akik régen tolták, most meg már nem.. Az IIl-kkel nyomtam. Ap pro skilled izé nevű gémek voltak, aztán akkora konub sz.rok voltak bent, hogy majdnem elrepedt a rekeszizmom a röhögéstől... Olyanokat csináltak, hogy azt egy '-apem lamanuub' nevű szerverről is úgy kivágnám, hogy a lába nem éri a földet. 2 meccs alatt 7 BL.... :D Ennyit a mostani 'pro'-król... :D Szánalmasan nevetségesek... A normál prok nem nagyon tolják... A klánok szétestek, meg vizsgaidőszak is van... Hol van a ToG? Vagy akár a dcn? Vagy a bG? Vagy akár a saját nC klánom? Sehol senki, senki nem jár fel... A gimiseknek van ideje játszani, nekünk már nem annyira... Ha választanom kell a Dota meg a meló között, akkor dolgozom. Ha a dota meg a süli között, akkor sulizom. Ha a dota meg a bnő között, akkor a bnő... Kinek van ideje játszani? Nekem már nincs. :( FUN-ból tolok pár meccset, de a kani színvonala annyira lecsökkent, hogy az ilyen atomgagyi f.sok pro-nak hívhatják magukat, mert akiből 5 másodperc késéssel kiverek egy 0-9 statot, az NEM pro. De még a kezdők között is a tehetségtelenebb fajta.... Na most ezek a prok a kanin.. :D Néha van egy két jó player, azokkal meg ventrin vagyok, és jót dumálunk meccs közben... akkor is ha ellenségbe van... De elkalandoztam. Mindegy. A lényeg, hogy s&y szerintem nem kell neki. Akkor már inkább butter meg basher. Butter mindenképpen kell neki. Akár premium tápot építesz, akár nem. Az alapfegyver. ()Bár szerintem a BF is, de azt az itemet ugye a kanin lehurrogják... fogalmam nincs miért, atomdurva... Mindegy. Ők a pro-k. :D) Szóval a lényeg, hogy most megyek és tolok egy dotát. :DDDDDDD Megjött a kedvem. :D |
A lényeg, hogy messze nem vagyok pro... És mégis alázunk a pro meccsekben. úgyhogy akár nyugodtan be is mehetsz. max akkor dobnak ki, ha valami tényleg régi durva arc a host... Mert oda régi nick kell, hogy beléphess.
Szóval csak az mehet be, akinek 40k alatti a 'sorszáma', nincs BL-en egyetlen másik bent lévő játékosnál sem, és a host legalább egyszer látta játszani... Oda valóban nehéz bejutni. Mondjuk azoknak a meccseknek értelme is van, mert senki nem lép ki, és senki nem k..anyázik 2 órán keresztül... Még egy dolog: Nem kell -em mód ahhoz, hogy gyorsan legyen vége... ;) sima ap próba 17 perc az nC rekord. :D Csak toronybontó hősök kellenek... ;) Meg melléjük 2 olyan hős, ami távol tartja az ellenséget... ;) Pl a két fantomlovas igen durva párosítás. :D Azt a golyót meg a villámot akár a folyó túloldalára is át lehet dobni, nem ngyon lesz creepje az enemynek.... :D |
Nagyon sokan fikázzák a kanit, hogy ilyen-olyan noobok játszanak ott. Van netán valami normális szerver, ami akár még magyar is?
|
Az nC klánnak volt saját szervere, elméletileg még mindig van... Darmadeus-t keresd ezügyben, ő futtatja.
Egyébként meg eredeti. :D Mi is átszoktunk szépen lassan oda. :D Játszható magyar törtszervert nem nagyon tudok. Talán a Nitro, de az olyan Kani2... Szóval én nem ajánlom. Nem is tudom, hogy megy-e még. Hozzáteszem ez az 1.111 -dik hozzászólásom.... :DDDDD |
Quote:
|
remek. holnaptól ráérek délutánonként.
Hát elméletileg csak akkor ment, de aztán a vége felé összevissza, amikor éppen Darmadeusnak volt kedve bekapcsolni... Igen, meg kéne venni, de már elég nevetséges. Leárazáskor 1999-ért láttam valahol (talán media markt??) warcraft 3-at The Frozen Throne kiegészítővel együtt, tudod, ilyen összecsomagolt verzióban... Szóval 2k-ért mehetnénk eredetire. Mindegy. Holnaptól egy kis dota nekem sem ártana meg Kanin, vissza kéne rázódni, nagyon kijöttem a gyakorlatból.... Meg majd újra telepítem a gépet, hogy ne lagoljak. (Vicces, hogy 8 megás korlátlan netem van, és olyan delayom van, mint még soha :DDD Asszem vírusos még mindig a gépem... Majd egy format rendbe teszi. :D) |
Quote:
Ja és ha jól akar játszani bárki akkor az emet hanyagolja. Nem véletlen EASY mode. : ) |
én eddig azt hittem, hogy nem csak szeretem a W3-at, hanem ismerem is.. de ezt a topicot olvasva el kell mondjam, hogy lövésem sincs miről beszéltek :rolleyes:
|
Quote:
Quote:
Bővebben olvashatsz róla itt. |
All times are GMT +1. The time now is 23:43. |