![]() |
Nem értem ezt a legyen feltüntetve a karakterkészlet dolgot. Magyar ábécé betűi, számai. Ezen mi nem elég egyértelmű? Az meg hogy némely spec karaktert a saját alakjában tesz ki, még nem jelenti azt hogy lehet is használni őket.
|
Ati lenne egy kérdésem, remélem válaszolsz:)
ha mondjuk valahol ilyen nevet választanék, hogy y,x,z,zs akkor törölnétek az orimat elfogadhatatlan név miatt? nem akartam megadni a nevemet, de ha foglalkozol vele priviben elküldöm pontosan mi az... most ezzel kicsit rámijesztettek, mert azt mondták tuti törölni fogják:( |
Olyan lehetőség miért nincs, hogy nem érdekel a bővités, de foglalkozom és érdekel az országom neve, sőt nem akarok kisregényt írni a neve helyére és el tudok számolni 30-ig? Így sajnos nem tudok szavazni.
|
Mondjuk ez a 30 vagy hosszabb kérdés egyszerűen kiküszöbölhető lenne egy maxlength="30" -cal az input részben.
|
Kíváncsi vok mikor jön az az 5let, hogy az illető jukkártya /lukkártya/ kódban szeretné látni az orinevét...:D:confused::p
|
Quote:
|
Quote:
Aztán fater melóhelyén nem ilyen kartonpapíros blokkolóóra volt, ahnem lyukkártyás. És valahol 10-11 éves koromban programoztam is lyukkártyolvasót. :D Imádtam a lyukkártyákat... Néha tök vicces képek lettek beütve a műanyagkártyákra. :D Pl a furcsa (szokatlan, ritka) nevű emberek blokkolókártyáin el lehetett szórakozni... :D:D:D Windows 1.0... Micsoda szuper dolog volt! Működött mge minden! Nyilván azért, mert 95%-ban lopott volt a program... :D Aztán a 2.0 is jó volt még, 3.0, 3.1... No ott már voltak gondok, amikor mindenféle kifacsart verziók jelentek meg (pl 3.2) meg ugye utt már jöttek az érthetetlen hibaüzik... :D Aztán Win'95, onnantól kezdve a felhasználó hülyült. Ezeket a vindózokat butításra programozzák. Valamiből a szervizekben is élni kell.... Érdekes, 13 évesen simán beprogramoztam egy MSCDEX-t, vagy bármit fejből... Most meg mi van? Bedugod a cuccot, és ha a vindóz nem ismeri fel, akkor ott állsz meglőve... A régi szép idők voltak az igaziak... Nem ez a mostani ócskaság... Mi ez már? Megnyomod a gombot, azt már működik is. Az egész informatikának elveszett a varázsa... Az 5 éves ksilány, és a 90 éves mami is képes windózt kezelni, mert 0 tudás kell hozzá. Ez egyébként tök jó... lenne.. ha hibátlanul működne.. Úgyhogy ÉLJEN A UNIX ! :D |
Most már csak azt nem értem, hogy egy ilyen született zseninek, mint Pax Hungaricum miért jelent ekkora problémát egy normális, szabályok szerinti országnevet megadni.
Juhéj, időközben rájöttem, mert 6 évesen a programozó nyelvet tanulta meg, nem a magyar ABC-t és a sok karakter azóta is összezavarja. Szerintem értelmetlen a topik, mert elég nagy a variációs lehetőség az országnevek kiválasztására. Ahhoz pedig, hogy az ori nevet beszerkeszted excel táblába, hogy 30 karakteren belül legyen, inkább nem fűznék kommentárt:) Elnézést, de most a röhögéstől nem bírok tovább írni:) |
Látom neked a kedvenc időtöltésed Paxi piszkálása. Jó elfoglaltság. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:46. |