![]() |
Quote:
A kezdő játékosoknak SEMMI keresnivalójuk a gyors csoportban. |
Quote:
Gyorsban? Elég jó eséllyel lehet találni olyan időszakot, főleg éjjel, amikor nincs fenn a könyvtárkulcs. Az már más kérdés, hogy akkor minek lett gnóm :) |
Ha elolvasod amit írtam látnád, hogy miként sikerült megszerezzem a tekijeit, szerintem jól bejött runalopás-ártók, és utána már nem volt miböl feltegye a variját, ezért jutottam be, és büszke vagyok rá:D:D:D
Ati, nen siránkozok csupán érdekel meddig lehet egy csoportban maradni a felvihető heki sokszorosával, és büntetlenül bántani a max hekin lévőket? |
Quote:
Rengeteg téma szól erről a fórumon, nem értem minek neki mégegyet nyitni. |
Üdv szajorana. Szerintem vagy tűrni kell az alázást, amit egy 2-3 szor nagyobb ország tesz veled, vagy neked is be kell áldoznod egy rakat lóvét arra, hogy felmenj magas hekire, utána meg vissza.
Az a meglátásom, hogy ha betámad hekire az ellenséges ori, mondjuk elvisz 18-20 hekit, akkor már messzebb kerülsz tőle és egy-két támadás után nem fog bántani, annyira messze leszel, hogy nem éri meg neki. Érdemes ezért a támadás után 550 heki környékén maradni, és amikor már csak néhány kör van hátra a fellépésig a limitidőből, akkor szerezni 50 hekit és beépíteni. Ezután ha látod, hogy támadnak, csak könnyedén szintet lépsz, piciny borsot törve az ellenfél orra alá, aki 18-20 körre kiküldte a seregét. |
Szerintem elég butaság lenne felvenni a harcot az ellenféllel, vagy a sok okos szerint megvédeni magad, esetleg lopkodni, mert egy kétszer nagyon ország úgy szivat meg, ahogy nem akar, főleg ha 5 személyiséges ork.
Akárhogy is számolok, ez még egy betonelfet is lealázna, nemhogy egy fél-elfet. Úgyhogy inkább maradj 550 heki körül, mert nemcsak az orktól kell megvédeni magad, hanem a közli oriktól is és egyoldalú íj-torony felállással csak felörlődne a mágikus és toli védelmed is. |
Kösz én is ilyenen gondolkoztam, csak a tüske ami bánt. Igaz nem szabálytalan amit csinálnak csak a tiszta játék szellemét sérti szerintem. Valószinüleg az lesz amit mondasz, de léptetés után lehet orit inditok full hadis felállásban szöviket toborzok és nekik ugrok. :)
|
Quote:
És valahogy csak kellett menni felfelé. Nem voltam rá büszke, de ha levertem az ellenről napi 20hektárt, azzal nem érte valami nagy kár. Igaz nem voltam kétszer akkora, kb. 50hekivel lehetett többem. Ráadásul ha a sereg úton van feleannyit eszik, mintha otthon lenne összességében. |
Én megértem a te esetedet az nem túl nagy különbség, de csináltam épületlistákat, összeadogattam, és a legnagyobb 2000 heki felett volt, ez szerintem kicsit sok egy 600 as fellépöjü csoportban, ráadásul minden nagyon drága a piacon szerintem ök vesznek meg minden olcsón és teszik vissza drágán, ezt sem tartom fair dolognak. Mindenesetre kibirom valahogy a fellépésemig, beleszámolom az onnan jövő ütéseket, de csak a környékemre koncentrálok.
|
Te is nyugodtan felmehetsz 2000 hekire és ott játszhatsz velük :), az a 600 heki csak annyit jelent hogy köv szintre annyit vihetsz fel, semmi többet mikor kezdtem én is baromira furcsáltam mit keresnek 5ös szinten 150k ponton a top 1-4, de azóta már tudom :)
Amúgy az ilyen elhúzott orik védelmére: ők termelik a kp 70% át min a csoportnak úgyhogy lehet őket szídni :D, és ahogy mondod hogy magasan tarják az árakat, ezzel nemigazán értem mi a bajod ragd ki a sajátod az övék alá pár arannyal és úgyis megveszik tőled, te meg szépen keresel rajta :P |
All times are GMT +1. The time now is 07:25. |