Kutyuleee |
09-15-2007 20:00 |
Quote:
Originally Posted by Puppi
(Post 124678)
Es kerdelek en egy Torpet vagy Gnomot tolikkal meg varikkal mennyire lehet szetkapni??? Itt csak arrol beszeltek hogy az oriast igy az orisat ugy lehet tonkretenni magasan a legnagyobb vedelme van tolvajakciokkal szemben !!
|
nem mondtam hogy nem:D Én is 1kocsmával játszom az óriást,és lentebb szerintem a legjobban játszható hadis. de ettől még vannak olyan körülmények, hogy tolikkal szétszedhetnek, kis csopiban mondjuk 3-400 heki körül nem nagyon tudsz elmenekülni 10k pontra,mert egyszerüen nincs kit ütnöd, viszont a körtáv miatt tolikkal, vígan végighuznak bármikor, úgyhogy tudják, hogy te 6körröl nem sok mindent tudsz ellenük tenni. sőt én angolban voltam kénytelen szabizni, egy szövi miatt,pedig ők felettem voltak hiába szedtem szét őket seregekkel, végül a folyamatos tolvajlás,varitás, és csata miatt, elkopott a sereg,a pénzem, a tekim, a népem. szoval nagyon legyengültem, és kénytelen voltam szabizni.
DE ettől még a tolik ellen a legvédettebb, emellett a legigénytelenebb hadis, és sztem a legjobb faj MF-re, ráadásul a legkönnyebben játszható faj.
|