![]() |
Laci: mert ehhez szoktak hozzá. Lassan olvasd el mégegyszer, talán úhgy megérthető :) egyébként meg siohasem lesz magától dárga hosszútávon pl az Y, mert ha teszemazt nem termel eleget a csoport, akkor valaki rá fog állni és lesz majd elég. Ezek rövidtávú problémák. Ha neked tf orid van normálba és 10k a gabcsi mit művelsz? én ordítok, nevetek, és teszemazt szabizok egy hétg, utána biztos lesz elég :)
|
Quote:
És ha tf országom van olyan csoportban, ahol tartósan magas a gabona ára, akkor építek olyat, amit farmnak hívnak, nem kezdek el panaszkodni, hogy a kedves kollégák kezdjenek már el gabonát termelni és lenyomni az árakat, mert nekem ez így nem jó... |
Látom erőteljes indulatokat sikerült kiváltanom.
Nem ez volt a célom. Elnézést mindenkitől, akit esetleg megbántottam az idézettel, és a hozzá fűzzött megjegyzéssel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Normál csoportban a legfinomabb anyázásért is már járhat figyi vagy piroslap, piaci infó kiadásért figyi piac kimásolásáért azonnal piros, nagyon durva esetben 168 piros, vagy az azzal való manipuláció anarchot von maga után. Anarch fórumon szabad beszélni a piacról, és azért annyira nem pedáns a fórum, vannak ott összezördülések, beszólogatások. Csak az anarch tolreánsabb, nem kezdjük el jelentgeni mint egy veszett egér. Tudnék mondani egy két csoportot ahol megemlegetnék egymás felmenőit párszázan a piaci körülmények miatt... Szóval aki csak azért jön ide erre a topcira, hogy itt is beszóljon az anarchnak, kíméljen meg minket, köszi. Aki meg az árak miatt sír, az a már előbb leírtak szerint cselekedhet, vagy szabizhat, törölhet, vagy egy idő után úgy is rákényszerül hogy drágán vegyen, vagy kezdjen magával valamit, különben kikopik... Szóval ez csak egy átmeneti felhördülés meggondolatlan, hirtelen természetű emberektől, akiket nem tart vissza a sok körös kitiltás, mivel a fórum szabályai nem tiltják a piacinfó kiadást anarchban. Gee |
Quote:
Sokan akkora ellenérzésekkel beszélnek az anrchista csoportokról, hogy tegnap már regeltem oda egy országot, hogy megnézzem milyen... |
Quote:
|
Ati, nem az a gond, hogy kiírtál egy idézetet. Mi gond lenne vele? Az tény. Az amit írtál, úgy van. Többen szóvátették az árak emelkedését.
A problémát abban látom, hogy rosszul van lereagálva. Valahogy úgy kellene ezt az egésze megoldani, hogy akire nem tartozik, az ne csámcsogjon rajta. (Lásd az olyan normálosokat, akik életükben nem láttak még sem tf orit, sem 4 (vagy több) számjegyű hektárértéket, ne nevetgéljenek. Jöjjenek át anarchba, és üssenek agyon, és utána nevethet, hogy bénák vagyunk, mert minden joga meg lesz hozzá. De pár ember meggondolatlansága miatt, mert kisírták a problémájukat (tény, hogy nem mindig megfelelő stílusban és hangneben, és elég érthetetlen módon...) amiatt ne ítélék el esetleg azt is, aki nem tette szóvá, hanem termelt, lopott, kereskedett, stb. |
Quote:
Ez igazán nem volt valami megnyerő ötlet a részükről. Gee |
All times are GMT +1. The time now is 02:41. |