![]() |
Szerintem inkább belegondolva ennek vaj kevés értelme van:(, csak azért mert olyan kevesen párbajoznak, de lehet,h ogy ezekkel az új módositásokkal és valai ügyes ötlettel.
ötleteket várok! Hogyhogyan kéne több embert rávenni a párbajozásra. Mert sajnos igen kevesne szokta párbajozni |
Elolvastam a topicot, nagyon tetszik.
Viszont, nehany dolgot felhoznek, ami szerintem a keves parbajozot igazolja. Ugyebar a parbaj vip es (ennelfogva) anyagifuggo. S mindenekfelett időfüggő is. Az, hogy barki itt uljon 2-3 orat folyamatosan a gep elott, nehez megcsinalni...Ugyebar, parbajban minden korben itt kell lenni, egy kor 3 perc...mert vagy tavolbalatast kell csinalnod, hogy jon e sereg, vagy ha beutnek, akkor kiserni a masikat. Ha masert nem pedig, azert, hogy kepezze az alapkatonakat folyamatosan. A vip-rol pedig nem erdemes vitazni. Nem tudom, hany ember vipes a jatekban, a jatekosok hany %-a. S egy teljesen kezdo nem nagyon fog jonni parbajozni, illetve csak ritkan, ugy hogy keveset tud a jatekrol, mert az elejen szerintem mindenki rengeteg vipet bukik. Aztan kesobb idovel persze, ezeket visszanyerheti, de ahhoz ugyesseg es szerencse kell. |
hát én akarnék párbajozni, csak az a gond, hogy olyankor sosincs párbaj amikor ráérek, (vagy nem vesznek fel) én pedig nem akarok indítani, mert félek hogy a kutsa se jön, és akkor meg bukok 800 vip kört:(
|
épp ezért gondoltam, hogy inidtani modnjuk csak 800 vipkörért lehessen. És mondjuk ha 4en jeletnkeznke 8ból azolyan mintha 400vipkörös lenne és a szervező nem bukná a köröket. igy nem lenne az ami msot van és szivna az aki szervezi. Én már buktam több mitn ezer vipkört ilyeneken pl.
|
emberek, ha ma este szerveznék mondjuk két órás párbajt, akkor jönnétek?
aki igen az írjon (ha van ilyen) és ha összegyűlik tízig egy kettő név, akkor szervezek, és gyertek ha nem, akkor holnap este is ideférek még a gép elé azért remélem ez nem minősül semmilyen szabálysértésnek, és -megszegésnek hogy itt "hirdetem" a dolgot |
Quote:
|
NE itt hirdess. nyis egy topicot neki.
Különben van még egy hiba rosszul küldi el a mailbena prábaj vágeredméynt ezt is kilehetne javitani. |
Solven, szervezz egy 8 foset, szerintem 6-7en biztos lesztek rajta, ha egy ketorasat csinalsz az esti orakban, ne is tul keson es ne is delutan. Tegnap is a 16 fos parbaj megtelt, ami már döfi :)
Half, azzal csak annyi a gond, hogy a parbaj lezartakor levo eredmenyt veszi figyelembe. (x ora 0 perc 0 masodperc szerintit), es ugyebar utana lehet fokozni, es azutan er be az utolso sereg is. S a bukassal kapcsolatban, en is rengeteget buktam sajnos, erre ment el majdnem minden nyert vipem :) De valahol meg lehet erteni, hogy alapban levesz min. 800 vipnek 30%-at, 240 vipet a szervezesert..bar szerintem 4 fore es 8 fore mas-mas arak kellenenek...Mert ha szervez valaki egy parbajt, s csak 70% hely telik meg, akkor a levonassal egyutt sajnos eleg sokat bukhat... |
Quote:
|
Quote:
Szecsa ez a párbaj stratégiák rovatba való... Ez a rovata rról szól, hogy mit lenne jó változtani a párbajon. Amitől érdekesebb lenn vagy és többen jáccanának... |
All times are GMT +1. The time now is 14:11. |