![]() |
Quote:
|
Quote:
Be lehet ütni: ki van számolva, hogy a fölöttem lévő ork tábi 95% morállal 55%-os barakkal alulról nem jön át. -11% kocsma 9% templom az nem termelő: varikat 4 körre teszi a ht ami pont jó, a 11% kocsma meg biztosítja a 95%-os állandó morált kell ennél több? |
[quote=pepa;116584]Szia!
ház 19% 98%-os foglakoztatottság torony 21% barakk 21% kocsma 11% 95%-os morál mindig és fölfelé nyíl templom 9% tanya 19% [quote] Pepa, ebben nincs raki, márpedig 19% tanya már jócskán túltermel még fullon is :) másrészt olyan nincs hogy állandó fix szám és piros/zöld nyíl az egy idő után változik ;) A támadóerő hiányáról meg már írtak mások. |
38 raktár, ami pont elég, tolik nélkül kicsit kicsorog
akkor számoljunk durván: kb így 2,5 millió a védőértékem (mindkét esetben mf-el számolva), ami megfog 90k 100%-oas morállal rendelkező tábornok-túdos full tekis alulról jövő orkot. Ehhez legalább 1731 barakk kell, de akkor üres lesz az orija. Utánna ha szembe akarok menni akkor 700k támadóértéket tudok pródukálni. De nem tudom mennyi ork felel meg ezeknek a kritériuknak. a környéken kb egy se. |
Quote:
1/A-rol van szó, ott nincs mf. Az ork meg nem 555 barakkal játszik, az elfed szan széjjel fogják verni. Halgass azokra akik ki is próbálták az elfet és nem csak tervezgették. |
Pepa ha ez A topic akkor nem kell mf bonusz, másrészt az hogy egy ork hogy néz ki arra 7 óra múlva ne köss életbiztosítást ;)
|
Amikor előzőleg voltam az 1A-ban (2006 eleje), akkor elfem volt és az éplistám eléggé hasonlított Pepe éplistájára:
Ház: 19% Barakk: 24% Tanya: 12% Raktár: 1% Torony: 23% Kocsma: 11% Templom: 10% Evvel az orival a fordulás előtt jó darabig egyedül voltam vagyon nélkül és jól boldogultam. Többször támadtak orkok és csodálkoztak, hogy pattantak. Ez az ori valamivel erősebb védelmű, mint Pepéjé, de kevesebbet termel. Forduláshoz szerintem jó. Csatázni viszont sokkal jobb Reaktoré. |
Nem kötekedésként de akkor még egy faktor miatt negyon más volt a játék (fedezés).
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:01. |