Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért kezdtél el Hódítózni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2134)

Fusio 07-15-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 109703)
uff, sok függő a Hód miatt kötteti be a netet... pfúúújjj :D:D Ati tuti lepaktált a netszolgáltatókkal :rolleyes:
én is egy haveromnál láttam először a hódot... csesztegettem is, hogy majd jól lezúzzák, aztán kipróbáltam én is... hülye voltam, önként belemásztam egy függőségbe :D:D bahh, na mind :)

Mindenki magából indul ki:D:D:D

Andrew 07-15-2007 16:45

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 109711)
Mindenki magából indul ki:D:D:D

mondjatok bármit, én büszke vagyok arra, hogy hamarabb lett netem, mint hogy ismerjem a hódot :D:D

Fusio 07-15-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 109713)
mondjatok bármit, én büszke vagyok arra, hogy hamarabb lett netem, mint hogy ismerjem a hódot :D:D

Egy ritka egyedi példány.... :D:D

Batu 07-15-2007 19:17

Az elvirán vonatindulást nézegettem és ott villogott egy link.Mondom meglesem, kb 3 hónapja volt netem. Ez már majd 2 éve volt. Én is a ritka fajhoz tartozom:)

Remedy 07-15-2007 19:26

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 109707)
Mutogatta az országát, variakt tolikat meg mondta h két hónaps fordulók vannak és hogy regisztráljak én is országot, mert ez miylen jó és hogy nem sokára indul a köv forduló.

Torteneti kiegeszites: en 3 honapos fordulokra emlekszem. :)

tdomo 07-15-2007 19:32

Én is a ritka fajhoz tartozom...:)
Még egyszer, kb. 5 éve egy ismerősöm mutatta meg a Hódítót, de akkor nem bilincselt le igazán a játék.
Tavaly ősszel, megint láttam az egyik barátomnál, amint egy másiknak magyarázza a játékot. Az akkor kezdő barátom büszkén mutatta szépen fejlődő törpe országát. Ez péntek délután volt, szombat délutánra már én is regeltem az első országomat, sajnos elírtam benne az email címet(mint másnap kiderült freenail.hu-ra). Így rögtön egy másikat is regisztráltam, vasárnap mire felkeltem már mindkettő át is lett téve.:) Kisakkoztam a rossz mailcímet és töröltem mindkettőt, majd regisztráltam egy új országot. Azóta játszom.

Redback 07-15-2007 19:41

Amúgy nekem is előbb volt netem mint a hódot ismertem volna.

teapot 07-15-2007 20:57

Még Pécsen dolgoztam ápolónőként.S barátnőmmel éjjszakás műszakban az orvosiban rászoktunk a sz.gépre,azaz a netre.Naná,hogy csetelni és a pasikat hülyiteni volt eszünk:)
Aztán az megismerkedtem az expárommal,aki nagy hóditós volt(van,kitudja),én meg még akkor azt sem tudtam eszik vagy isszák ezt. Majd meglepiként regiztem egy országot és a fórumon egyszer csak megjelentem és jól megleptem őt.
Na ez volt már vagy 5 éve.S azóta folyamatosan jáccok és jáccok és forumozok és forumozok és... :D

Eke 07-15-2007 21:52

Nos én egy barátomnál tapasztaltam meg az Érzést,a Hódolás szent érzését.Nem értettem meg hogy pont amikor legjobban belemelegedtünk a zsugázásba ,akkor pár percre átment a másik szobába valamiért.nem ült sokat ott ,de persze ez már zavart.Majd egy alkalommal megkérdeztem hogy mi a fene oly fontos neki a gépen.megprobálta megmagyarázni valami átlátszó indokkal.persze nem jött be neki.Akkor mutatta meg hogy miben is töri a kobakját.persze azonnal regiztem egy orit.Majd még egyet,majd megint és megint,persze anarchba reggeltem.Majd megszületett az elsö normál csopis orim.Ez hát a hódfüggöségem rövid felvezetö köre :D

Alba 07-16-2007 08:46

Én olyan 2000 tájékán találkoztam a hódítóval és regeltem be orzságomat. Unokatesomnál láttam meg és nagyon megtetszett. De hát a heti 1 belépésnek köszönhetősen nagy eredményeket nem értem el. A cél csak az automat feljutási küszöb elérése volt.Majd ezt ha jól tudom pont mikor léptem volna eltörölték.

All times are GMT +1. The time now is 14:05.