![]() |
Quote:
Majd a kompromitáló képekért,filmekért lóvét kérünk :):p |
Kata: Te csak ne bujtogasd nekem itt a Mónit! :)
Moncsi Te akkor is jöhetsz ha egy egész forgatócsoport lesz veled! Majd jobban oda figyelek, a szanaszéjjel bekapcsolva hagyott kamerákra, és a rámnézve kompromittáló dolgokat diszkrétebben intézem :p |
Gyula :)
Én igérem most majd jó leszek :) Talán :p Kata köszi hogy kiállsz mellettem :D |
Quote:
|
Legalább :)
|
Moncsi, Kata ki kell álni egymás melett de ellenem? :p
|
Quote:
Valaki ellen csak ki kell állni! Csak úgy senki ellen nem jó! még a végén ránkfognák, hogy mániákus üldözési mániákusok vagyunk! Ez nem egy jól begyakorolt formagyakorlat, ami képzeletbeli ellenfél ellen történik! :) |
most beszéltem a campingel. Épp időben, mert sok a helyfoglalásuk. sikerült még időben elcsípni a 15-ből 7 faházat. Úgyhogy jó lenne minnél előbb szólna az, akit biztosan érdekel. én lefoglaltam a 7 házat ápr. 28-máj.1-ig.
Aki még nem tudja, azoknak elmondom, hogy 4-5 személyesek a házak, zuhanyzóval, wc-vel, hűtővel( csak a sörnek és a piáknak fenntartva) :) 2500.-/fő/nap. A Duna partján. |
rém hír!
Én is megyek!!! Hátha jelentkezésemmel távol tartok néhány embert!
:D:D:D |
Süti: Ne reménykedj, nem marad miattad szerintem senki sem otthon :)
Tovább Kata megkért hogy csináljak listát az eddig jelentkezettekröl, hanyigáljatok mán lécci zödeket nekem h szándékoztok jönni vagy nem? Ha igen akkor sacc/kb hány napra, hány % h jösztök meg ehe hasonlok. Itt megjegyzem hogy a veszprémi talin meg ismertem egy pár jó arcot, szóval az ő jelentkezésüket is szivesen veszem, teljesség igénye nélkül Árok, Wand, Vektro, Endre, meg mindneki... |
All times are GMT +1. The time now is 03:52. |