Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hódító Kézikönyv (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=59)
-   -   04.01. Egyedüli játék (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1983)

Burning 07-26-2007 19:27

én most attól független, hogy Serg-ről mit mondanak, egyetértek vele, mert a mondatában ott van a , ha 24 órát van, ha rengeteg tartaléka van, ha nagyon tapasztalt...ezekkel a feltételekkel, az mf győzhet, amúgy nem nagy az esélye;)

wand 07-26-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 112239)
ha 24 órát van, ha rengeteg tartaléka van, ha nagyon tapasztalt...ezekkel a feltételekkel, az mf győzhet, amúgy nem nagy az esélye;)

azért ez sem teljesen igaz, én mf-ként mentem annó végig, nem voltak nagy tartalékaim, nem voltam nagyon tapasztalt, és mégis ált. első helyről léptem, és nem találtam olyan szövit aki akadály lett volna..
(igaz a baromi magas IQ-m sokat segített.. :D)

Serg 07-26-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112240)
azért ez sem teljesen igaz, én mf-ként mentem annó végig, nem voltak nagy tartalékaim, nem voltam nagyon tapasztalt, és mégis ált. első helyről léptem, és nem találtam olyan szövit aki akadály lett volna..
(igaz a baromi magas IQ-m sokat segített.. :D)

Jó jó, de én nem vagyok annyira ügyes mint te :D

Valezius 07-27-2007 09:10

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112215)
szerintem egyszer kikéne próbálnod magad mf-ként, és nem mindig azzal jönni, hogy "mi négyen vagyunk, te meg egyedül, tehát biztos mi győzünk..", mert ez marhaság ;)

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 112233)
[OFF]
mondjuk 4 hozzászólással fentebb írtad, de ezek már rég nem ehez a témához kapcsolódnak, és ha egymással viaskodtok nyithetok nektek egy topicot ált beszélgetésekben(vagy nyithattok magatoknak is:D)
[/OFF]

Ha a megnézném azt jelenti, amit wand mondd, akkor igen :p

De én nem tudom elhinni, hogy egy mf "simán" szétszed egy szövit.
Persze beüti és továbbmegy, de ha leáll velük háborúzni mégha jelentősen tartaléáka van, akkor se hiszem.

-Ede- 07-27-2007 09:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112317)
Ha a megnézném azt jelenti, amit wand mondd, akkor igen :p

De én nem tudom elhinni, hogy egy mf "simán" szétszed egy szövit.
Persze beüti és továbbmegy, de ha leáll velük háborúzni mégha jelentősen tartaléáka van, akkor se hiszem.

én elbirom
ha a szövi nem bír épp sokat lenni, és az mf meg online akkor simán megy(velem is megtörtént, amikor év végén napi 2percre bírtam leülni, és a többiek se bírtak sokat lenni)
de azt én se h ha a szövi online akkor az mf-nek esélye sincs, kivéve ha rossz az ország, de itt tapasztalt játékosokról van szó

Serg 09-06-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112221)
Asszem te összekeversz valakivel pajtás. Mutasd már meg hol írkáltam én ilyeneket?
A 4fős szövi ereje a specializálódásban van szerintem.

Egyébként mint mondtam megnézném, mondjuk anarchban. Bár gondolom most mindenki azzal fog jönni, hogy erre nekem nincs időm.

Amint lesz egy kis időm megejtjük az Y ban 600 hekin ha neked megfelel van ott egy pannonfölde nevű orim te meg szerzel négy olyan orit amilyet szeretnél szövinek bár nehezebb lesz 1 ember ellen játszani mint négy ellen.:D Bár nem tudom mennyire számitok mindenkinek :D

Valezius 09-07-2007 03:11

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 123272)
Amint lesz egy kis időm megejtjük az Y ban 600 hekin ha neked megfelel van ott egy pannonfölde nevű orim te meg szerzel négy olyan orit amilyet szeretnél szövinek bár nehezebb lesz 1 ember ellen játszani mint négy ellen.:D Bár nem tudom mennyire számitok mindenkinek :D

Én benne vagyok :)
Akkor regelek 4orit, és megpróbálok eljutni odáig :)
Talán úgy lenne fair, ha te válqasztanád ki a szövi 4faját.

Serg 09-09-2007 09:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123311)
Én benne vagyok :)
Akkor regelek 4orit, és megpróbálok eljutni odáig :)
Talán úgy lenne fair, ha te válqasztanád ki a szövi 4faját.

Hát mivel szöviről beszéltünk gondolom a hagyományos felállás:1 varis 1 tolis 2 hadi(:D3 hulla és egy óriás?:D)

Serg 09-09-2007 09:12

Komolyra fordítva Óriás varis félelf tolis és a két hadi faját válaszd ki te (gnóm ork óriás)

All times are GMT +1. The time now is 20:27.