![]() |
Quote:
24-27 óra amíg visszajön a cucc a piacról. Többé kevésé ki tudom számolni gép előtt vagyok-e. Ha nem, nem. Nálam is előfordul, hogy pár körig bent van a teki. Nem vagyok fanatikus, ezért nem kelek fel hajnalban. A lényeg hogy a tekik minél kevesebbet legyenek az oriban. Ha nem tekivédős fajjal vagy pl orkal, akkor valahogy oldd meg. :D Ezért is mondják hogy időigényes vele a játék. :) Tuti van olyan aki százmiliókat (milliárdokat) forgat tekiben és nem gnóm vagy óriás. Meg tudja oldani. |
Ha 200 heki alatt vagy akkor otthon sem kopik a teki, csak legyel gnom folyamatos könyvtarkulccsal és írhatod piacolás nélkül. A legtöbb csoportban nemigazan lehet a tekivel túlzottan nyereségesen biznicelni, de a pénz tárolására a legalkalmasabb. Rúnát a mai napig tápolásra használják piacon keresztül, mint ahogy ált a támadó-védőt is. Bár nem vagyok nagy tapasztalattal bíro A-ban, de ott érdemes nyersben, katiban tartani; a helytarto a visszajött plussz nyerset úgyis bedobja a klanrakiba, az íj-lovat a helytarto szintén megoldja. katinál ha szabira akarsz menni, akkor kiárulsz előtte, de A-ban ritka a szabi :(
|
Quote:
199 hekin vippel es helytartoval lehet irni a vegtelensegig a tekit egy gnommal :) |
Quote:
|
én pl orkal is nagyon jól meg tudom oldani a tekikben tárolást és nem pár száz misit hanem több miliárdot
|
attól függ ki mennyit van gépnél..:p
|
Lepidus, ha vippelt orival tartasz katonat a piacon, akkor szerintem ez elhanyagolhato...es szabizas elott atteszed tekibe :) 1 nap erre boven eleg..5 piacbelepo, kiteszed olcsobban a katit, az nagy esellyel elfogy...S veszel erte tekercset..majd szabi :) Szerintem 12 ora ossz-vissz 3-4 szerezes belepessel az ido alatt :) (Persze abba a korben kezded el, amikor visszajonnek epp a piacrol a katonai egysegek)
|
Quote:
|
én pl orkal is nagyon jól meg tudom oldani a tekikben tárolást és nem pár száz misit hanem több miliárdot--erre válaszoltam szecsa..
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |