![]() |
Quote:
Akinek ilyen HT-je van, adja kölcsön nekem :) |
Quote:
én igazság szerint nem is szoktam figyelni ;) |
Quote:
De ha a HT_m nincs jól beállítva hozzá, akkor tessék már megírni, hogy állítsam be, hogy 200 templomhelyre legyen képzésen egyszerre 1000 varim. |
Quote:
|
Quote:
|
Én is támogatom az ötletet:)
Ez csak egy aprócska segítség,mert katikat is addig löki a ht amíg van fegyó. Szóval a végén már a körönkénti vándorlást látjuk csak!! Ebből, kifolyólag pl. nem képzi a szabad templom helyekre a varikat,mert akkor nem vándorolnának el a katijaim körönként! Quote:
Talán én is roszzúl állítom be a ht-t ,de ezt bepipáltam: Alap katonák képzése a szabad helyen túl is. (Fokozott figyelmet igényel!) És vari,toli,paci képzés is bevan pipálva! Akkor miért mennek el körönként a sima katik? A javaslat erről szólna..Remélem én jól értelmeztem! |
Quote:
A javaslat arról szólna, hogy ha mondjuk kocsmában 0 helyem van, de én azt szeretném, hogy képezzen a HT tolvajt körönként, akkor megtegye... |
Quote:
Bizony! Ezt támogatom én is:) Erről szól amit írtam. Csak én nem tolikat akarok most ,hanem varikat:p:D:D |
Quote:
Ja és azzal egészíteném még ki,hogy ha valaki nem figyel akkor nem ezt fogja látni körönként: Kevés a hely a barakkokban! 105 katona elhagyta sereged. [INFÓ] hanem ezt: Kevés a hely a templomokban! 105 varázsló elhagyta sereged. [INFÓ] Mivel fokozott figyelmet igényel figyelni kéne ,mint most a katikra:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:34. |