![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor még 2 órás kv volt asszem és minden piac játszott. |
Hogy miért nem:
-Én ilyenkor nem is hódozok sajna semmi időm nincs:(:( reggel melo,du edzés,este bn(barátnő XD) jó hiába van wap,de én csak akkor szeretek játszani ha napi 24órát gépközelbe vok(suli idő) nem mek suliba:D:D Az arénát egyszer majd kirpobálom,ha nagyon rá érek...meg ilyenkor legalább nem hívnak kockának:D:D:D szal majd nyár végén folytatom amit L kezdtem:) |
Én arénáztam 1-2x, legnagyobb bajom az volt, hogy általában 2hetenként van 2-3nap amikor nem jutok géphez, így nagyon nem nyaldoshattam az aréna topját, általában felküzdöttem magam és mindig levertek a 3nap alatt, amig nem jutottam géphez...mostmeg a főorimon nincs 2hónapra elég vip, illetve nem fogom folyamatosan vipelni 2hónapig. (és feltehetően nem is lesz másképp még egy jó ideig)
|
Hogy miért? Vegyük sorba:Elsősorban a fiam, devan még pár dolog;) Hóditó: magyar W-L-G-A, angol G-A, német V, Lemuria 2 ország, travian 2 ország, Bitefight 3 karakter, a könyvemet is fel kell hoznom gépre, csak du vagyok, meg ilyenek. Amíg egy A-ba sem voltam, addig Arénáztam, de mindig lejárt a vipem.
|
Hogy érdemben én is hozzászóljak: nekem sose jött be, hogy amikor épp ráérnék, akkor esetleg egy hét, és vége a fordulónak. Akkor kár belekezdeni. Egy hét múlva meg lehet nem fogok ráérni, de hogy elfelejtem, az tuti.
Akkor akarok elkezdeni játszani, amikor én szeretném, és lehetőleg nem akarok mindent újrakezdeni 2 hónap után. Azt hiszem ez az irányvonal a normál Hódítón is látszik. :) |
Ez a nincs elég időmet szó szerint értsd ;)
Most még lesz kb 2 hétig, de utánna hogy reggel meg este tudok csak ránézni, úgy már kevés lesz. Két orinál többet így sem vállalnék be...max ha 24órában lenne időm rá, de inkább foglalkozok az asszonnyal a maradék időben, mint még egy orival :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:14. |