![]() |
Quote:
|
Quote:
Az a része nem meglepő, hogy nem akarta mnt-vel lezárni a csetepatét, ami engem is meglep valahol, hogy nemhogy örülne a gesztusnak mikor már bebizonyosodott hogy csak vesztett, hanem keménykedik tovább... |
Quote:
|
Quote:
Na, ez egy tökéletes megoldás! Küldtél neki egész karavánnyi diplomatát, hogy elsimítsák a nézeteltérést! Meg lehet csak szeretne 200 heki alá kerülni!:D Azért valljuk be egy fosztás miatt azért én sem hunyászkodnék meg. De továbbra is meglep az emberi butaság, attól hogy egyre gyakoribb, még nem szoktam meg. |
Quote:
Én azt nem értem, hogy attól, hogy ő került ki roszabbúl az összecsapásból, miért kellene elfogadnia ezt a "gesztust"? Lehet hogy az illető tolis ori szereti a kihívásokat, és ha talpra áll majd szeretne visszacsapni a volt ellenfélnek. Attól, hogy valaki egyszer kap egy bizonyos oritól egy zakót, ez már azt is jelenti, hogy később már nem is próbálhatja meg majd térdrekényszeríteni a régi ellenfelét??? Lehet, hogy addigra tanul a hibáiból, gyakorol, és megpróbál egy új stratégiát és lehet, hogy egyszer majd valóban sikerül.;) |
Quote:
Amúgy azt nem értem hogy egy toli minek keménykedik egy óriásnál??? Főleg h jól érzem a szituációból ,egy mf tolisról lévén szó (cask mert visszaseregekről szó sem volt...) ilyenkor még ha az mnt-t nem is fogadom el, elfogadom a vereséget. Bármilyen vakmerő is vagyok féllábbal fakardal nem támadok tankra:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Még ha az óriás nem fér be sereggel akkor se nagyon látok módot arra hogy menjen bármire is. hacsak nem arra pályázott, hogy az óriás tekizésével, az ellen röhögögörcsben múljon ki:D |
All times are GMT +1. The time now is 02:06. |