![]() |
Aha, jónak tűnik... de miért van a mf és a szövetség tagja között a szövetség vezére is? Számít valamit?
Ja, és még valami: a személyiségeknél is csak a tábornokot találom. |
azt én is hiányoltam, hogy csak az van, de az hogy ott a szövi vezére az csak úgy ott van, hogy nem hagyta ki:)
|
Quote:
kivéve ha tikere be van állítva egy max érték, mert akkor a tudósnak is lenne, de gondolom ilyen nincs beállítva, az csak megbonyolítaná a dolgot :) Gondolom a 2oldalt túl bonyolult lehet függetleníteni egymástól, ha ott van a csere gomb is :) |
Quote:
ezenfelül megírtam, hogy személyiségnél hiányolom, hogy csak tábi van ott, de lehet a teki%-ra nincs határ, akkor nem hiányzik...de nem kell az embert egyből hülyének beállítani, mert még ha néha úgy is néz ki nem vagyok az. |
Quote:
|
Örülök neki hogy tetszik a progi :)
- a spec oszlop az Ork nak van ott, hogy tudjak miből bónuszt számolni - szövetség vezére dísznek :), hogy az se maradjon ki - személyiségeknél a köv verzióban mind benne lesz természetesen csak a tábornok és a tudósnak lesz szerepe - tábornok alapján automatikus beállítódik a max tábornok száma - tudós is hasonlóan fog működni tekik beírása után, ha valaki többet ír bele akkor a maximumra állítja majd a főoldallal meg egyenlőre szenvedek, várhatóan jővő héten majd megpróbálom rendbe szedni és letölthető lesz a progi ha valaki nemszeretné folyton a webhelyet felkeresni, illetve ha valaki szeretné tovább fejleszteni :) |
Megnéztem, tetszik, gratula hozzá:)
És mijaza infómentős progi amit valaki említett nemrég? |
gömböket, éplistát, szövilistát lehet vele menteni majd egy listából csak kiválasztod kire vagy kiváncsi és nézheted milyen gömbik vannak róla, végülis csak gyorsítja a txtbe mentegetős verziót :)
amint a fórumot rendbe rakom feltöltöm őket újra sajna ezt legkorábban hétfőn tudom megcsínálni hétvégén nemleszek :( |
Quote:
Trehányság kihagyni a hétvégét, de majdcsak kibírom:) |
munka miatt muszály :)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:26. |