Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ork védelmi bónusz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1941)

laci 07-06-2007 12:39

Aha, jónak tűnik... de miért van a mf és a szövetség tagja között a szövetség vezére is? Számít valamit?
Ja, és még valami: a személyiségeknél is csak a tábornokot találom.

Burning 07-06-2007 12:41

azt én is hiányoltam, hogy csak az van, de az hogy ott a szövi vezére az csak úgy ott van, hogy nem hagyta ki:)

Valezius 07-06-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 107929)
azt én is hiányoltam, hogy csak az van, de az hogy ott a szövi vezére az csak úgy ott van, hogy nem hagyta ki:)

A személyiségnek egyedül támadásnál van jelentősége, hogy tábi-e
kivéve ha tikere be van állítva egy max érték, mert akkor a tudósnak is lenne, de gondolom ilyen nincs beállítva, az csak megbonyolítaná a dolgot :)

Gondolom a 2oldalt túl bonyolult lehet függetleníteni egymástól, ha ott van a csere gomb is :)

Burning 07-06-2007 12:54

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 107931)
A személyiségnek egyedül támadásnál van jelentősége, hogy tábi-e
kivéve ha tikere be van állítva egy max érték, mert akkor a tudósnak is lenne, de gondolom ilyen nincs beállítva, az csak megbonyolítaná a dolgot :)

Gondolom a 2oldalt túl bonyolult lehet függetleníteni egymástól, ha ott van a csere gomb is :)

nem mélyültem bele annyira, megnéztem hogy milyen rájöttem, hogy jó tetszik, tudom használni, tehát fogom is;)
ezenfelül megírtam, hogy személyiségnél hiányolom, hogy csak tábi van ott, de lehet a teki%-ra nincs határ, akkor nem hiányzik...de nem kell az embert egyből hülyének beállítani, mert még ha néha úgy is néz ki nem vagyok az.

Valezius 07-06-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 107932)
nem mélyültem bele annyira, megnéztem hogy milyen rájöttem, hogy jó tetszik, tudom használni, tehát fogom is;)
ezenfelül megírtam, hogy személyiségnél hiányolom, hogy csak tábi van ott, de lehet a teki%-ra nincs határ, akkor nem hiányzik...de nem kell az embert egyből hülyének beállítani, mert még ha néha úgy is néz ki nem vagyok az.

Melyik mondatomból gondolod azt, hogy hülyének nézlek?:confused:

demian 07-06-2007 13:27

Örülök neki hogy tetszik a progi :)

- a spec oszlop az Ork nak van ott, hogy tudjak miből bónuszt számolni
- szövetség vezére dísznek :), hogy az se maradjon ki
- személyiségeknél a köv verzióban mind benne lesz természetesen csak a tábornok és a tudósnak lesz szerepe
- tábornok alapján automatikus beállítódik a max tábornok száma
- tudós is hasonlóan fog működni tekik beírása után, ha valaki többet ír bele akkor a maximumra állítja majd

a főoldallal meg egyenlőre szenvedek, várhatóan jővő héten majd megpróbálom rendbe szedni és letölthető lesz a progi ha valaki nemszeretné folyton a webhelyet felkeresni, illetve ha valaki szeretné tovább fejleszteni :)

Synkel 07-06-2007 13:46

Megnéztem, tetszik, gratula hozzá:)
És mijaza infómentős progi amit valaki említett nemrég?

demian 07-06-2007 13:50

gömböket, éplistát, szövilistát lehet vele menteni majd egy listából csak kiválasztod kire vagy kiváncsi és nézheted milyen gömbik vannak róla, végülis csak gyorsítja a txtbe mentegetős verziót :)

amint a fórumot rendbe rakom feltöltöm őket újra

sajna ezt legkorábban hétfőn tudom megcsínálni hétvégén nemleszek :(

Synkel 07-06-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by demian (Post 107941)
gömböket, éplistát, szövilistát lehet vele menteni majd egy listából csak kiválasztod kire vagy kiváncsi és nézheted milyen gömbik vannak róla, végülis csak gyorsítja a txtbe mentegetős verziót :)

amint a fórumot rendbe rakom feltöltöm őket újra

sajna ezt legkorábban hétfőn tudom megcsínálni hétvégén nemleszek :(

Trehányság kihagyni a hétvégét, de majdcsak kibírom:)

demian 07-06-2007 13:57

munka miatt muszály :)

All times are GMT +1. The time now is 12:26.