![]() |
Én mennlék A-ba... Vagyis ott vagyok már :D Csak kéne egy klán... xD AGGYÁ KLÁNT ! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
90 nap
És még mindig nincs esély rá,hogy akár csak egy próbadőszakra ki legyen tolva a 90 napos szint teljesitési idő? Egyrészt ha elmegyek egy hosszabb, egy hónapos szabira, utána nagyjából csak vippel tudom elfogadható területűre feltolni az országot, s ez a két magyar vip mellé már sok, másrészt gyakorlatilag semmi termelő réteg nem alakul ki, a piaci árak a csillagos égben, így pl. L-ben egy olyan fajjal lenni ,ami nem védi le a tekiket, öngyilkossági kísérlet.Kivéve egy jó szöviben talán,de a dipit, és az aktív játékosokat nézve,ez enyhén nehéz.
|
Quote:
Úgyhogy ez a korlát ez nagyon jó, erre szükség van, sokkal tisztább játékot eredményez, és ez nagyon fontos szempont. |
Quote:
Miért kellene termelő réteg? Szövetséget lehet csinálni úgy, hogy írsz a környéken lévőknek. Nekem top22%-be kell, bejutnom és a kettesekre vadásznak, mert miért ne, úgy se okoz gondok feljutni és megcsinálni egy szintet. |
Quote:
De köszönöm a gyors választ, csak kíváncsi voltam :) |
Quote:
+ azért lopnak csak nyersit,mert egy jó toli sincs a csoportban:) a gnómok meg csak nyersit tudnak. az óriások meg azt sem:) na jó így utólag nézve mégsem olyan öngyilkosság nem tekivédett fajjal játszani..:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:39. |