![]() |
így van. ha ott van 8 tábim akkor megtehetem hogy kimegyek. és ha szólok a szövimnek, hogy esetleg egybenmaradjunk, vagy hogy ők is részesüljenek a jóból. ez a hód velejárója. ha hibázik elkapom.
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem télleg hamarabb utolérné az alatta lévő csoportban lévő orim, és ha nem törölném, akkor még az sem tudna még fellépni egy csomó ideig. Egyszerűen csak józan ész kérdése. Vagy pedig ami még egyszerűbb, csak újráznék. (Szerintem a terület felezésével lejebb kerülne, mint amit az újrázáskor visszakapnék területet) De mint irtátok, úgysem visznek annyi hekit hanem sokkal kevesebbet (Hál' istennek :D) , úgyhogy az egész tárgytalan |
Quote:
Amúgy meg ha kedves az ori akkor úgyse törli az ember, inkább vesztegel lejjebb csak hogy helyrehozza:D Spec újrázni csak akkor ha már télleg annyira gázos a szitu hogy erőteljesen konvergál a lehetetlenhez az újjáépités:D hogy leverték rólam az ország felét??? ez van, attól még nem újrázok:D |
Quote:
Kivéve ha 24 órás távolozás van, vagy pedig olyan országa van mint Kutyuleee 30% varis 30% tolis elfje :D |
Quote:
Nem sok ártót kapok így se, ha jól számolom 31,6% óriás templom kell hogy ártozzon azonos morálon és értéken:D |
Quote:
26*1,3*1,4*1,2*1,2 = 68,14 68,14/1,4/1,4/1,1 = 31.6 vagyis 31,6%nyi óriás templom kellene (szerintem a mágikuspajzsot 30%-nak vetted, és kifelejtetted az óriás varijai 10%-al erősebbek ;), de az is lehet hogy én is elszámoltam :D) de nyílván télleg nem kapsz sok ártót, mert biztosan nem fog egyezni a katonai morálotok. (szerintem egy 30%feletti varis óriásnak nincs magasan a katmorálja, nálad az elfnél meg 95% körül lehet) |
mint mondtam a srác az országának 100%-át lebontotta. csak területi védelme volt.
|
Quote:
|
Quote:
de az nem igaz h mindent lebontott mert ott még volt az 1.7k hekijén 5 bank:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |