![]() |
Quote:
A fellépéshez viszont igen, ezért szerintem teljesen jogos, hogy előbbi kettő korlátozva van, míg az utóbbi nem. |
jó érv :)
hmmm... megdolgozzon, nehéz eltölteni másfél hónapot egy csopiban, abból két hetet vmennyire értelmes magasságokban :) |
nem tudom, de én a fairplay híve vagyok..
ha én támadok, akkor megadom a támadottnak a lehetőséget, hogy viszonozza, megtorolja azt, amit ellene tettem (persze ez nem azt jelenti, hogy hagyom is hogy megtegye, de a lehetőség adott).. |
Quote:
De ebben egyetértek, nem olyan nagy dolog, bár valahol az. :) |
VAlezius néha ondolkodj is írás előtt ;) Önmagában leújrázni a milliár tekit semmi munka persze. Hagyjuk le azt a részt hogy 500 körig mindig vissza kell tennie időben mert milliókat kopik. De szerinted mennyi idő egymilliárd tekercset megírni? :rolleyes:
|
Quote:
1000kör alatt a csoport tetején van, még 2000kör megírni. (Persze 10milliárdnyi tekercsregondoltam, asszem elírtam :o) |
Biztos vagy benne hogy tudod hogy miről beszélsz? :D
mind1, vissza az alapötlethez hátha lesznek még érvek ellenérvek :) |
Quote:
|
Quote:
Ismerősöm 2500körnél nem töltött többet V-ben és 20milliárdnyi tekivel lépett. Ehhez képest van egy nem olyan szűk réteg, aki képes 3000kör alatt 10milliárdnyit megírni. (Természetesen én nem tartozom bele :) ) A témáról meg elmondtam, amit akartam. Ha alakit ártózok szintlépés előtt, akkor úgyis tudja, hogy én voltam. (kivéve, ha sok ellensége van) Utóbbi esetben ennyi jár neki, előbbi esetben pedig később van lehetősége megbosszulni, ha akarja. Ok nélkül nem szoktam szintlépés előtt ártózni. :) |
jah hogy 20milliárd értékű és nem darabszámú tekercsre gondolsz.. :) az simán megy jahm..
|
All times are GMT +1. The time now is 19:22. |