![]() |
Quote:
Amúgy meg az óriás nagy elönye pontosan a faji variból, hogy nem kell neki kocsma, a gnóm pedig igen is a +50%miatt jó faj. |
igen, elírtam egy kicsit a hozzászólásom. nyolcvan beírására nem így akartam leírni ezt, de így jött ki.
"Talán még az is lehet hogy fentebb nem is a tekercslopások miatt választják sokan az óriást meg gnómot," Na erre írtam, viszont azt akartam, hogy tuti, hogy nem a tekik miatt választják, hanem a többi érdemei miatt a fajoknak. így érthetőbb? |
Azért a tekivédett fajokról, illetve a gyakoriságukról el kell mondani azt is, hogy ők is elég vacakul szerzik meg másnak a tekijét. Viszonylag ritka a tolis óriás, és a gnómnak is macerás tekit szerezni, bár egyéb területen kifejezetten jó tolis...
|
Mennyi az elfogadhato ara egy tekercsnek? 700 arany?
|
Quote:
Így van, a gnóm háború esetén kiválóan tudja használni a tolvajait, emellett jóhadi is. Ezért is cserélem le a kiherélt elfjeimet gnómra majd. |
Quote:
1 hektár termelőterület jövedelmezősége csoporton belül hosszabb távon kiegyenlítődik. A teki azért különleges árucikk, mert nagy vagyonokat felvinni tekercsben a legegyszerűbb. |
A teki áral esésének kifejezetten örülök. :)
Eddig csak olyan csopiban voltam, ahol 11k-17k a teki ára. Az is igaz, hogy nem játszom régóta, de ez elég volt egy felismeréshez. A nagyon magas árak képesek kinyírni a katona piacot. És az meg nem sok örömet okoz, ha minden egyes embert magamnak kell képezni, mert a piacon mindig pangás van. A hiperinfláció vége pedig áremelkedés lesz. Nem fogja megérni a tekercsírás, ha már a gabona is jobban jövedelmez, vagy a bank, vagy akármi más. A piacoknak van vmi önszabályozása, ami a szélsőségeket igyekszik letörni. Ebben szerintem mindig lehet bízni. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
hát igen:( mikor tartalékot gyüjtöttem még 1,5* ennyi volt az ár, tehát egyre kevesebbet ér a hátterem... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:50. |