Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   miért nem lehet magyarul beszélni a német forumon ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1917)

DARKNESZ 06-22-2007 17:57

Talán azért nem lehet irni magyarul mert nem akarják hogy a német játékosok tudják hogy mi vagyunk ott is fölényben:D

laci 06-22-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 104708)
Talán azért nem lehet irni magyarul mert nem akarják hogy a német játékosok tudják hogy mi vagyunk ott is fölényben:D

Gondolom, a hosszútávú terv az, hogy valamikor majd nem ugyanazok az arcok fogják "eltartani" a Legendart (és a többi, nem magyar változatot), akik a Hódítót.
És számomra elég logikus, hogy egy német nyelvű játékban németül, az angol nyelvűben angolul, a román nyelvűben románul és a magyarban magyarul kommunikálunk a fórumon. És Ati után szabadon: ha valaki magyarul akar csevegni, akkor regisztráljon a Hódítóba. (Na ja, nem lesz olyan menő, alacsony sorszáma, dehát valamit valamiért :p)

Lyra 06-23-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by HELL (Post 104666)
miért nem lehet a német forumon magyarul beszélni ? igy mindig üres a német forum ! ennek nem látom értelmét !:confused:

Miért ne lehetne? Lehet! Csak nem szabad.... :D

Tami 06-23-2007 15:46

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 104681)
Ez az amivel nem értek egyet! Miért nincs??

És azért lehet csak angolul-románul-németül írni, hogy be tudjanak kapcsolódni azok az emberek is a társalgásba akik nem magyarok, de tudnak az adott idegen nyelven (esetleg anyanyelvük)!

Én is egyetértek ezzel:)
Ha ott nem lehet magyarul a magyarban mér lehet más nyelven?:)

laci 06-23-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by Tami (Post 104931)
Én is egyetértek ezzel:)
Ha ott nem lehet magyarul a magyarban mér lehet más nyelven?:)

Én még nem láttam a Hódítóban senkit sem más nyelven csevegni a fórumon... néhány szó, kifejezés becsúszik, de semmi olyasmi, ami ne lenne benne a köznyelvben.

laci 06-23-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by HELL (Post 104685)
HA A NÉMETEKNEK CSINÁLTÁK A LEGENDAR-T AKKOR MÉRT VAN KINT A MAGYAR HÓDITÓN EZ A SZÖVEG :2007. június 4.
Német nyelven is elérhető mától a Hódító: Legendär néven. Részletek a fórumon.
HA A NÉMETEKNEK CSINÁLTÁK AKKOR MÉRT A MAGYAR NYELVÜ HONLAPON HIRDETIK ? A NÉMET UGYSE TUD MAGYARUL ( LEGFEJJEB PÁR EMBER )

Ja, és senki nem mondta, hogy németeknek csinálták, én csak azt látom, hogy német nyelven is fut már a Hódító. Van egy kis különbség ;)

Tami 06-23-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by laci (Post 104943)
Én még nem láttam a Hódítóban senkit sem más nyelven csevegni a fórumon... néhány szó, kifejezés becsúszik, de semmi olyasmi, ami ne lenne benne a köznyelvben.

Bocsi én már láttam nem csak egy-két szót és arra se emlékszem ,hogy azok a szavak benne lennének a köznyelvben:)

Zsáni 06-23-2007 17:20

relatív, hogy mi van benne a köznyelvben .)
és az is kérdés, hogy melyik köznyelvben :) az olasz köznyelvben hiába van benne :D

HELL 06-25-2007 13:12

itt vok

fent vok !

Valezius 06-25-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by HELL (Post 105243)
fent vok !

mi a baj? :confused:

All times are GMT +1. The time now is 17:19.