![]() |
Quote:
op: operation=művelet (vagy hasonló) acre = hektár |
Quote:
Hát ha feljutok az ötösből, akkor lesz lehetőségem még egy országot nyitni, és megnézem neked ezeket. Amúgy nem is pontos értékeket akartam tudni, elég a hozzávetőleges. De majd összeszedem ezeket, ha azon múlik. Nem tudtam, hogy ez ilyen nagy titok :) |
Quote:
- Most is van lehetőséged másik országot nyitni. Például az anarchiában. Ott nagyon jól lehet kísérletezgetni, ha ez a fixa ideád. Aztán még van a többi nyelvi verzió is, jobbára hasonló szabályokkal, azokban is tudsz nyitni új orit. Esetleg párbajon még, de az pénzbe kerül. |
Igen, közben eszembe jutott, hogy nyithatok az anarchistában is egyet talán?! Na mingyá megnézem.
|
Quote:
|
Quote:
Meg több ori kell, szóval macerás tesztelgetni ezeket. Na de azért folytatom :) Tolvajok felfedése: varázslatonként egy random szám 0 és 10 között (talán) elég jól használható, de sok kell belőle, mivel körönként 5-7-et regenerlódik az ellenfél a készültség lenn tartása nem gond. Tolvajok mérgezése: alapesetben auto védelem nélkül, 2,5-3%-ot öl, vagy nem :) Tűzgolyó: elég random |
Persze, meg kell várni, hogy kijöjj, utána egy nap kábé a tesztelgetés, illetve attól függ, mennyire vagy lusta. Én például nagyon, úgyhogy nincs sok országom :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:29. |