Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   lenne néhány kérdésem! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1908)

sasa 06-22-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 104765)
:p
Tudod te, milyen jó kis szaftos viták vannak időnként ezeknek a %-oknak a valódi értékéről? Majd ha "kitaláltad" 1 nap alatt mi mennyi, gyere vissza, nyiss az egyiknek egy topikot, aztán szembesülsz vele. ;)

u.i.: mi az az "op"?
u.u.i: meg mi az az "acre"

tipphopp:
op: operation=művelet (vagy hasonló)
acre = hektár

csarmi 06-22-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 104765)
:p
Tudod te, milyen jó kis szaftos viták vannak időnként ezeknek a %-oknak a valódi értékéről? Majd ha "kitaláltad" 1 nap alatt mi mennyi, gyere vissza, nyiss az egyiknek egy topikot, aztán szembesülsz vele. ;)

u.i.: mi az az "op"?
u.u.i: meg mi az az "acre"

Bocsi, nem tudom a szaknyelvet. Az acre terület, vagy hektár. Az op meg tetszőleges tolvaj/varázsló tevékenység.

Hát ha feljutok az ötösből, akkor lesz lehetőségem még egy országot nyitni, és megnézem neked ezeket. Amúgy nem is pontos értékeket akartam tudni, elég a hozzávetőleges.

De majd összeszedem ezeket, ha azon múlik. Nem tudtam, hogy ez ilyen nagy titok :)

Princ 06-22-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by csarmi (Post 104779)
Bocsi, nem tudom a szaknyelvet. Az acre terület, vagy hektár. Az op meg tetszőleges tolvaj/varázsló tevékenység.

Hát ha feljutok az ötösből, akkor lesz lehetőségem még egy országot nyitni, és megnézem neked ezeket. Amúgy nem is pontos értékeket akartam tudni, elég a hozzávetőleges.

De majd összeszedem ezeket, ha azon múlik. Nem tudtam, hogy ez ilyen nagy titok :)

- Kevés a szakszó, ritkán van ködösítés. Pl a hektárt errefelé a következőképpen mondják: 'hektár' :D Vagy heki.

- Most is van lehetőséged másik országot nyitni. Például az anarchiában. Ott nagyon jól lehet kísérletezgetni, ha ez a fixa ideád. Aztán még van a többi nyelvi verzió is, jobbára hasonló szabályokkal, azokban is tudsz nyitni új orit. Esetleg párbajon még, de az pénzbe kerül.

csarmi 06-22-2007 21:34

Igen, közben eszembe jutott, hogy nyithatok az anarchistában is egyet talán?! Na mingyá megnézem.

Tsobi 06-23-2007 02:21

Quote:

Originally Posted by csarmi (Post 104784)
Igen, közben eszembe jutott, hogy nyithatok az anarchistában is egyet talán?! Na mingyá megnézem.

Nyithatsz ... többet is ...

Valezius 06-23-2007 03:28

Quote:

Originally Posted by csarmi (Post 104784)

Anarchban ugye az egy nap is legalább 4, mivel ki kell várni a védelem leteltét.
Meg több ori kell, szóval macerás tesztelgetni ezeket.

Na de azért folytatom :)

Tolvajok felfedése: varázslatonként egy random szám 0 és 10 között (talán)
elég jól használható, de sok kell belőle, mivel körönként 5-7-et regenerlódik az ellenfél a készültség lenn tartása nem gond.

Tolvajok mérgezése: alapesetben auto védelem nélkül, 2,5-3%-ot öl, vagy nem :)

Tűzgolyó: elég random

csarmi 06-23-2007 06:48

Persze, meg kell várni, hogy kijöjj, utána egy nap kábé a tesztelgetés, illetve attól függ, mennyire vagy lusta. Én például nagyon, úgyhogy nincs sok országom :D

Dragi 06-23-2007 07:30

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 104801)
Nyithatsz ... többet is ...

sört ? azt nekem is :)

Princ 06-23-2007 07:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 104803)
Tolvajok felfedése: varázslatonként egy random szám 0 és 10 között (talán)
elég jól használható, de sok kell belőle, mivel körönként 5-7-et regenerlódik az ellenfél a készültség lenn tartása nem gond.

Tolvajok mérgezése: alapesetben auto védelem nélkül, 2,5-3%-ot öl, vagy nem :)

Tűzgolyó: elég random

Alapesetben. Feltéve, hogy nem számítjuk hozzá a hulla, elf, óriás, gnóm fajokat. És mivel Máté hullával van, rossz indulattal nézve a jóslatok helyenként még nagyságrendileg sem jók. Tudom, hogy tudod, Valezius, csak megjegyeztem, inkább a kérdező felé. :)

Valezius 06-23-2007 07:49

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 104815)
Alapesetben. Feltéve, hogy nem számítjuk hozzá a hulla, elf, óriás, gnóm fajokat. És mivel Máté hullával van, rossz indulattal nézve a jóslatok helyenként még nagyságrendileg sem jók.

Nekem kimaradt, hogy hullával van. :o

All times are GMT +1. The time now is 13:29.