Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1700 civil, 18k elit. hogyan? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1889)

Kutyuleee 06-21-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 104406)
hello :)
sztem a zombi amit loptal az nem volt azonositva igy a korei sem teltek ezert nem mentek el az elitjei:)
ez a legkezenfekvobb valasz a temanyito kerdesedre:D

es ati sztem valami nem jol muxik a melyszabival mert kb 2 eve a vip orszagok nem tunnek el a pontlistarol csak es kizarolag a nem vip orik tudnak elmenni melyszabira:)
ezt ugy vettem eszre hogy kb 50db orim van az anarch csopiban es csak nehany orim esett ki melyszabira es csak azok amirol lejart a vip
amugy szabiztathatom oket fel evig is akkor sem mennek L a vip orik melyszabira:(((((
pedig hatalmas sokkot lehetne okozni az elenfelnek mikor elokapsz 20db melyszabist 2 koron belul:)
ugyhogy ha mar ilyen hatarozottan allitottad hogy az orik szabi nelkul is kiesnek a pontlistarol akkor lecc javitsd meg ezt a dolgot mert evek ota nem muxik rendesen:)))
igaz ha megcsinalod akkor az A-ban az szk orik el fognak tunni az egyeni listakrol de ez engem nem igazan erdekel:)))

Hát Ha nézegetted volna a többi témát, akkor irta Ati, hogy ez mindenkép tervbe van véve mert nem egységes.

---<[madár]>--- 06-21-2007 09:32

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 104406)
hello :)
sztem a zombi amit loptal az nem volt azonositva igy a korei sem teltek ezert nem mentek el az elitjei:)
ez a legkezenfekvobb valasz a temanyito kerdesedre:D [...]

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 102899)
Sziasztok,

[...] 8xx hektaron talaltam egy hullat, aki boduletes, kb -6500as emberhianyban volt [...]

Lehet én nem tudom jól, de azonosítás nem csak a regelés után 24 órával történik, máskor nem? És azért 24 óra alatt 8xx hekire felkúszni szép teljesítménylehetett... :eek::D:D:D

Kutyuleee 06-21-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 104437)
Lehet én nem tudom jól, de azonosítás nem csak a regelés után 24 órával történik, máskor nem? És azért 24 óra alatt 8xx hekire felkúszni szép teljesítménylehetett... :eek::D:D:D

Nem csak akkor van, évente van egy azonositás minden orinak, és ha a következő azonositásra nincs azonositva akkor törlödik, így kiesnek azok az orik, amik gazdátlanul maradtak, ha meg nincs azonositva de még nem törlödött akkor befagy az ország addig.

jack herrer 06-21-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 104436)
Hát Ha nézegetted volna a többi témát, akkor irta Ati, hogy ez mindenkép tervbe van véve mert nem egységes.

hat ha eszrevetted volna nem nezegettem a masik temakat:)
mert kivagyok egyket okostojas ujitasi otleteitol:)
es ha jobban megnezed sikerut egy 2006os temahoz hozzaszolnom nemi faziskesessel:)

jack herrer 06-21-2007 12:30

jaja madar ha 2szer nem azonositasz aszem 3adik azizasnal torlodik az ori vagy hogy:)
nem vagom pontosan amugy de valahogy igy van:)

All times are GMT +1. The time now is 01:09.