Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Rég Szabin lévő orik. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1885)

Kutyuleee 06-12-2007 11:14

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 102567)
Ez akkor lenne kicsit igazságtalan, ha valakit haza akarsz kísérni, de addigra már egy körrel távolabb kerül a szabiról visszajövők miatt.

Ezt akartam én is irni. Szitu: kitámadok 2kör határára felettem és megkérek pár szabis havert hogy jöjjön vissza szabiról 2önk között, csak 1-2 körre, tökéletesen elég lenne arra, hogy se szembe jönni, se kisérni ne tudjon.

sztem jó az az ötlet ami a fagyasztásos topicban is felmerült. ha pl 2hétig nem lépek be az orimba, akkor essek ki a pontlistából. ha visszalépek akkor pedig 24 óra (a gyors/lassú miatt) védelem járjon, így senkinek se okozok kellemetlenséget. nem hiszem hogy akkora gond lenne az hogy ha legalább 2 hétig nem figyeltem az orimra még 1 napot várnom kelljen az akciózásra...

Andrew 06-12-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102572)
Ezt akartam én is irni. Szitu: kitámadok 2kör határára felettem és megkérek pár szabis havert hogy jöjjön vissza szabiról 2önk között, csak 1-2 körre, tökéletesen elég lenne arra, hogy se szembe jönni, se kisérni ne tudjon.

sztem jó az az ötlet ami a fagyasztásos topicban is felmerült. ha pl 2hétig nem lépek be az orimba, akkor essek ki a pontlistából. ha visszalépek akkor pedig 24 óra (a gyors/lassú miatt) védelem járjon, így senkinek se okozok kellemetlenséget. nem hiszem hogy akkora gond lenne az hogy ha legalább 2 hétig nem figyeltem az orimra még 1 napot várnom kelljen az akciózásra...

hogy ha kiesel a pontlistából, akkor nem vagy benne a körtávolság számításában... de ha ilyenkor jönne vissza valaki, az teljesen ugyan olyan rendszer szerint kerülne vissza a pontlistába, mint amikor csak a körtávolság számításbóül esne ki ;)
tehát ezt az érvet nem tartom helytállónak, Fegya ötlete pedig nekem is tetszik :)

Kutyuleee 06-12-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 102584)
hogy ha kiesel a pontlistából, akkor nem vagy benne a körtávolság számításában... de ha ilyenkor jönne vissza valaki, az teljesen ugyan olyan rendszer szerint kerülne vissza a pontlistába, mint amikor csak a körtávolság számításbóül esne ki ;)
tehát ezt az érvet nem tartom helytállónak, Fegya ötlete pedig nekem is tetszik :)

Ott a pont, ezt a részét nem gondoltam végig, de ha kiesik valaki a pontlistából akkor is kell neki és a környezetének 12kör védelem, hogy a sokak által emlegetett láthatatlanságból előkerülő ork tábik ne verhessék egyből szét a környéket:D (legyen legalább 12körük elmormolni az imáikat:p)

Hmmm... Sati 06-12-2007 14:59

Ugy kellene hogy 2 hétig akik szabin vannak automatikussan kikerülnek a pontlistábol és ha vissza jönnek akkor 12 óráig nem támadhatnának.
Végül is ez a lényeg.
a Körök megmaradnának ha pl a 3/I be a legelső támadható ori van és köztünk van 10 szabis ori és 13 körre van akkor a szabis orik eltünnek de a 13 kör megmarad hiába van felettem és sokkal jobban átlehet tekinteni a pontlistát.

kiep 06-12-2007 16:03

A 12 órás védelem az szerintem sok. Lehet, hogy a felfedezgetős, marhára ráérős orik 2 hetente csak 12 kört töltenének játékban, azt is amíg védelem alatt vannak. Szóval vagy 1 hónap szabi után kéne kikerülniük, vagy rövidebb védelem kéne.

Azt nem tudom ellőhetem-e, de mi lenne, ha két fajta szabi lenne? Az egyik a normális 3 napos, ami 2 hétig tartana, és utána automatikusan visszajönnél szabiról, és lenne a hosszú szabi is, aminél valamennyi (mondjuk 336) kör lenne a minimum, azután bármikor visszaléphetnél, és ekkor járna a védelem, de aki hosszú szabira megy, az alapból kiekrülne a listából. Ez ideális lenne nyári szünetre, vagy ha pár hónapig nincs géped...

Hmmm... Sati 06-12-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102639)
A 12 órás védelem az szerintem sok. Lehet, hogy a felfedezgetős, marhára ráérős orik 2 hetente csak 12 kört töltenének játékban, azt is amíg védelem alatt vannak. Szóval vagy 1 hónap szabi után kéne kikerülniük, vagy rövidebb védelem kéne.

Azt nem tudom ellőhetem-e, de mi lenne, ha két fajta szabi lenne? Az egyik a normális 3 napos, ami 2 hétig tartana, és utána automatikusan visszajönnél szabiról, és lenne a hosszú szabi is, aminél valamennyi (mondjuk 336) kör lenne a minimum, azután bármikor visszaléphetnél, és ekkor járna a védelem, de aki hosszú szabira megy, az alapból kiekrülne a listából. Ez ideális lenne nyári szünetre, vagy ha pár hónapig nincs géped...

Ez hüeség...
ha vissza esne az ori akkor már eleve kár volt elkezdeni ...
régebben az én orim is vissza esett a 3/G be szabirol és kitekiztek.
És pl valaki elmegy nyaralni 1 honapra a kanári szigetekre akkor 2 hét után vissza esne az orija azt mire hazaér pl az 1/A ba 6000 hekin volt azt 199 hekire leütik.

Reni 06-12-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102639)
Azt nem tudom ellőhetem-e, de mi lenne, ha két fajta szabi lenne? Az egyik a normális 3 napos, ami 2 hétig tartana,..

bocs az offért, de a könnyeim folynak :)
ez volt a nap szólása :D

kiep 06-12-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 102641)
Ez hüeség...
ha vissza esne az ori akkor már eleve kár volt elkezdeni ...
régebben az én orim is vissza esett a 3/G be szabirol és kitekiztek.
És pl valaki elmegy nyaralni 1 honapra a kanári szigetekre akkor 2 hét után vissza esne az orija azt mire hazaér pl az 1/A ba 6000 hekin volt azt 199 hekire leütik.

te végigolvastad? szerintem írtam, hogy lenne egy hosszabb szabi is, ha esetleg valaki egy hónapra a kanári szigetekre menne, de akkor nem leszel a pontlistában...

Hmmm... Sati 06-12-2007 16:18

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 102644)
te végigolvastad? szerintem írtam, hogy lenne egy hosszabb szabi is, ha esetleg valaki egy hónapra a kanári szigetekre menne, de akkor nem leszel a pontlistában...

2 hét mulva vissza esne az ori azt irtad
De irtad hogy 336 körre elmegy de az is 2 hét a normálba.
Majd az Admin eldönti milenne a jó.

kiep 06-12-2007 16:22

Nem értem amit írtál. Hogy egyértelmű legyen, én azt írtam, hogy:
2 fajta szabi

1.: 72 kör- 336(vagy 504)kör: normál szabi, a végén visszadob, nincs védelem

2.:336(vagy 504)körtől végtelenig: hosszú szabi, akármeddig maradhatsz, nem dob vissza, de a minimum idő előtt nem tudsz visszalépni, és kikerülsz a pontlistából. De ha visszajöttél, van valamennyi védelmed.

All times are GMT +1. The time now is 20:23.