![]() |
Quote:
sztem jó az az ötlet ami a fagyasztásos topicban is felmerült. ha pl 2hétig nem lépek be az orimba, akkor essek ki a pontlistából. ha visszalépek akkor pedig 24 óra (a gyors/lassú miatt) védelem járjon, így senkinek se okozok kellemetlenséget. nem hiszem hogy akkora gond lenne az hogy ha legalább 2 hétig nem figyeltem az orimra még 1 napot várnom kelljen az akciózásra... |
Quote:
tehát ezt az érvet nem tartom helytállónak, Fegya ötlete pedig nekem is tetszik :) |
Quote:
|
Ugy kellene hogy 2 hétig akik szabin vannak automatikussan kikerülnek a pontlistábol és ha vissza jönnek akkor 12 óráig nem támadhatnának.
Végül is ez a lényeg. a Körök megmaradnának ha pl a 3/I be a legelső támadható ori van és köztünk van 10 szabis ori és 13 körre van akkor a szabis orik eltünnek de a 13 kör megmarad hiába van felettem és sokkal jobban átlehet tekinteni a pontlistát. |
A 12 órás védelem az szerintem sok. Lehet, hogy a felfedezgetős, marhára ráérős orik 2 hetente csak 12 kört töltenének játékban, azt is amíg védelem alatt vannak. Szóval vagy 1 hónap szabi után kéne kikerülniük, vagy rövidebb védelem kéne.
Azt nem tudom ellőhetem-e, de mi lenne, ha két fajta szabi lenne? Az egyik a normális 3 napos, ami 2 hétig tartana, és utána automatikusan visszajönnél szabiról, és lenne a hosszú szabi is, aminél valamennyi (mondjuk 336) kör lenne a minimum, azután bármikor visszaléphetnél, és ekkor járna a védelem, de aki hosszú szabira megy, az alapból kiekrülne a listából. Ez ideális lenne nyári szünetre, vagy ha pár hónapig nincs géped... |
Quote:
ha vissza esne az ori akkor már eleve kár volt elkezdeni ... régebben az én orim is vissza esett a 3/G be szabirol és kitekiztek. És pl valaki elmegy nyaralni 1 honapra a kanári szigetekre akkor 2 hét után vissza esne az orija azt mire hazaér pl az 1/A ba 6000 hekin volt azt 199 hekire leütik. |
Quote:
bocs az offért, de a könnyeim folynak :) ez volt a nap szólása :D |
Quote:
|
Quote:
2 hét mulva vissza esne az ori azt irtad De irtad hogy 336 körre elmegy de az is 2 hét a normálba. Majd az Admin eldönti milenne a jó. |
Nem értem amit írtál. Hogy egyértelmű legyen, én azt írtam, hogy:
2 fajta szabi 1.: 72 kör- 336(vagy 504)kör: normál szabi, a végén visszadob, nincs védelem 2.:336(vagy 504)körtől végtelenig: hosszú szabi, akármeddig maradhatsz, nem dob vissza, de a minimum idő előtt nem tudsz visszalépni, és kikerülsz a pontlistából. De ha visszajöttél, van valamennyi védelmed. |
All times are GMT +1. The time now is 20:23. |