![]() |
Nem olvastam végig, hogy miről szól a téma, de nekem már a címe alapján sem tetszik: nem tartom jó ötletnek, hogy jksz-t akartok a topba, hiszen az szabályellenes, és mint ilyen, nincs is miről beszélni.
(Érthetőbben: kéretik olyan címet választani a témának, amiről a felvetett javaslat szól. Ha nincs javaslat, csak beszélgetés, azt pedig ne itt. Köszönöm.) |
Quote:
|
Mivel a másik téma meghalt így áthoznék onnan egy ötletet ami a földleadás ellen született,és beillesztem a sorba. Illetve kiirok egy szavazást is
szal az ötletek 1. minden csoportban bevezetném a minimum földet, méghozzá úgy hogy újraindulás után is megmaradna, és a baráti maluszt. ez utobbit én úgy támogatom csak, hogy csak az adott országra vonatkozzon, és szintlépéskor megszünjön, így megmaradna a lehetősége az esetleges revansoknak. 2. a fedezési határ ne pontlista 4.helyezetje, hanem a pontok alapján valós 4.helyezet legyen. ezzel kilehetne szürni az 1körben ütést és fedezést a top4-ben. ezután is ki lehetne tolni a fedezési határt persze, de liftezés miatt sokkal feltünöbb lesz, ami pedig jksz, ha nem szövetségesek (mert akár saját érdekből is de vele nem szövetségben lévő országokat juttatt elönyöhöz sztem.) 3. Földvesztés bizonyos top kör felett ez a másik témában 5400körben volt a legreálisabbnak látva ez közelebb húzná az irreális top orikat, és játékra késztetné hogy ott maradhasson így még mozgalmasabb is lenne a top is. Ezzel csak sürüsitenénk a topot, de nem szünne meg, csak közelebb hozná a többihez a top4-et 4.katmorál csökkenése szintén top körök után (ezt nem tartom szerencsésnek mert ezzel azokat büntetnénk leginkább akik kemény hadiként végig ütögetik a topot és lehozni akarják őket. 5. a Gyújtás erősitése, sztem ezt nagyon nem kell magyarázni végezetül Mindenkit megkérnék, hogy ne csináljanak ebből is off topicot!!! |
Quote:
|
Quote:
Ha a javaslatod bevezetődik akkor lebontok még 4.nek sem kell lennem és máris mehet fedezni aki akar. Ma viszont 4.nek is kell lenni ami mégegy követelmény a te verziódhoz képest. Pld. Ha most 1.hely 100.000 pont 2.hely 95.000 pont 3.hely 91.000 pont 4.hely 88.000 pont Akkor az 1. helyről vissza kell bontani 12001 pontot, hogy a ténylegesen legnagyobb ori csak a 4. legyen. Ezt azonban észre lehet venni és ha nem tetszik valakinek a terv "tehet ellene" ha ő is bont pld vagy egyéb módon is akár amit most nem fejtek ki. Hogy ne csak ellenkezzek a te javaslatod helyett egy körváltás után történő pontlistarendezéssel lehet orvosolni azt a problémát amiről beszélsz. (más kérdés, hogy én special a felvetett problémádat nem tartom problémának) És végül ha kiírsz egy szavazást akkor elég bután néz ki, ha bejelölsz 3 javaslat mellé egy-egy igent aztán bejelölöd azt is, hogy egyik sem tetszik :) |
dezsavúúú érzésem van
mintha lenne a beszélgetések között egy hasonló topik ez mikor kerül oda?:) |
Quote:
tehát ha: 1. 1000 heki 2. 900 heki 3. 800 heki 4. 1100 heki akkor is csak a 800 hekiig lehessen fedezni, tehát 4 ori ne tudjun egymást ütlegelve fedezni.. (ez esetben kell hozzá egy 5. ami megoldja a problémát.. :) ) |
Quote:
És amiről a korábbi bejegyzéseiben beszélt. Esetleg olvasd el ;) |
Quote:
|
Quote:
(a szavazásnál későn vettem észre hogy egyel többet x-eltem:D) |
All times are GMT +1. The time now is 17:55. |