![]() |
Pénteken filmnézés közben belevertem 2 millió klikket (célprogram rulzik).
Aztán elmentem sörözni a haverokkal. Csak, hogy tudjak majd választani. Legközelebb sörözni megyek :) |
Rákerestem erre az izére... 20 perce megpróbálja betölteni az oldalt szegény gépem.:D
Vagyis épp most adta fel.:D Asszem ez az én életemből is kimarad, feltéve hogy egyáltalán jó linket találtam.:p |
én úgyérzem számítógép analfabéta vagyok, hogy néz ki egy klikkelőprogram, mit kell csonálni vele, és ami a legfontosabb... a KLIKKháború (szabálytalan?) megnyerésén kívűl mire jó? :) léccilécci mondjátok meg
|
Quote:
http://nightlight.hu/greenc/ Annyi, hogy helyetted "nyomogatja" a gombot, nem kapsz inhüvelygyulladást. Nem szabálytalan, a Japánok is programot használnak. |
1. - Hungary : 1,313,471,038 kattintás
2. - Japan : 1,228,267,910 kattintás 3. - Chile : 4,631,731 kattintás Azért látszik, kik fejlesztettek jó programokat :P Ez meg jópofa: Holy See (Vatican City State) : 666 kattintás :) |
nagyon körültekintőek a vatikánban:D
|
Quote:
Quote:
|
Feleségem totál nyomkod állandóan:-)
Tisztára függő mint én a Hódban:-)))) |
Ennek amúgy vége lesz valamikor? Vagy hogy megy ez? Azt látom, hogy fordulók vannak, de minden X héten újraindul, amíg világ a világ, vagy egyszercsak lesz egy összesítés, hogy oké, itt a vége, ez az eredmény.
Tudom, el kéne olvasni, de alapvetően nekem már az oldal betöltése is problémás, ha nem, akkor meg üzbégnek néz... :D |
Game 4: ends June 6 2007 :)
most alszanak a japók.. de sztem megint az uccsó órában fognak majd lenyomni minket.. legutóbb is ez volt :( amúgy nem tom mit ügyetlenkedtek, nekem megy a szerver rendesen.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:35. |