![]() |
Ati én kivenném azokat az orikat akik 3-5 napnál régebben vannak szabin ugyan ugy mint régen mert pl. a 3/I be nem lehet átlátni
Régen igy volt de nem tudom milyen változás hozta vissza hogy nem esnek ki a pontlistábol. Ezért ha megkérhetnélek Csináld ugy mint régen volt. 160 bol max 30-40 ori aktiv. |
Quote:
mondjuk 1 honap az reálisabb |
Quote:
Akkor nem fog zavarni ha kikerülsz a pontlistából közben ;) |
Quote:
|
Minek ez a Topik ?
sok kezdő jön ide elég az a kezdő menyiség akik ide jönnek. Aki meg Multizni akar az meg menyen anarba. A Hullát gyürjék le. :D Na meg a Nevert... :D Esetleg Spokot :) |
Egy kérdésem lenne: 4N is létszámkorlátos? Olyan előfordulhatna, hogy valaki nem tud fellépni, mert megtelt?
|
Quote:
|
en azt nem ertem, hogy a letszamkorlatozas miert gatolna a kezdok regeleset? inkabb gatolja barki jelentkezeset. ugyanis ha van hely akkor a kezdo ugyanugy regisztralhat mint barki mas. a jatekban nincs olyan funkcio ami ismeri a profi/nem profi jatekosokat.
a masik fele, hogy az 5. csopiban meg talan eppen van annyi jatekos, hogy el lehessen tengodni benne, de mivel a jatekban mindig az van, hogy a magasabb csoportokban 1re kevesebb a jatekos, ezert a kezdeti 400 ferohely a 4. csoportban mar csak ugy 220-240, aminek a FELE szabin levo vipes ori. igy aztan a lehetosegek mestersegesen vannak az 5. csoport 400-as korlata miatt leszabalyozva. szoval a 4. csoportban mar alig tudjak utni 1mast az orik, mert 1szeruen keves van beloluk. legalabbis a jatekban levokbol. a keves ori pedig pango, ures piacot is eredmenyez. nekem inkabb ettol ment el a kedvem, mintsem attol, hogy beut vki. az 1etlen dolog ami jo ott, az a gyors korvaltas. az valoban kellemes. de hiaba kalapaltam ossze talan elegseges tarcsit, ha nincs mit venni belole mar a 4. csoportban sem. es aztan nem azert utnek be, mert bena vagyok, hanem mert nincs semmi a piacon. es ez amiatt van, hogy keves a jatekos. es azert keves, mert az 5. csoportban is keves. feljebb 1re kevesebb van es 1re tobb a szabis arany. aztan majd jon az, hogy miert utjuk/lopjuk/stb. ugyanazt az orit. mert nincs mas a kornyeken, azert. az en velemenyem, hogy a 400-at siman fel kellene emelni. legalabb 600-800-ra. ez hosszabb tavon elenkithetne a jatekot feljebb. a tobbi nyelven futo valtozatban ugyis mindig ugyanaz a problema: keves ori, ennek a joresze is szabis, pango/tokeletesen ures piac, hihetetlen tekercs arak, pokolian szuk lehetosegek akciozasra, lehetetlen a seregcserere is, stb. mi lenne ha a hoditoval 50-100 ezren akarnanak 1szerre jatszani? akkor is 400 lenne a gyors? sztem nem kene ennyire lekorlatozni a lehetosegeket. javaslom a korlat megemeleset 800-ra. igy talan 1-2 honap mulva a felsobb csoportokban is szinesedhet az elet. |
Quote:
|
Quote:
mármint hogy ne legyen tele a csopi kezdőkkel? |
All times are GMT +1. The time now is 10:17. |