Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szövitársak kintlévő árúja. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1853)

Steve 05-30-2007 07:40

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 99656)
Nem támogatom. Ha bekattintható lenne sem hiszem, hogy engedném egy friss szövetségesnek, hogy belelásson az anyagi helyzetembe. Amikor már megvan a bizalom, szívesen elmondom, mennyi az annyi, de addig nem.

Nem érzed hogy teljes önelentmondásba kerültél? LOL
Ez a lényeg a beikszelhetősben. Az elején nem kell használnod, ha meg megvan a bizalom akkortól láthatja. Lehet ezt csak leírtad és nem gondolkoztál közben:rolleyes:

tdomo 05-30-2007 09:34

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99658)
Nem érzed hogy teljes önelentmondásba kerültél? LOL
Ez a lényeg a beikszelhetősben. Az elején nem kell használnod, ha meg megvan a bizalom akkortól láthatja. Lehet ezt csak leírtad és nem gondolkoztál közben:rolleyes:

Tényleg van benne egy kis ellentmondás. :) Csak olyan rossz elmondani valakinek, hogy nem pipálom be, mert nem bízom benned. A másik az, hogy ha van új tag és kiszedem, akkor a másik két tag sem láthatja.

Steve 05-30-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 99683)
Tényleg van benne egy kis ellentmondás. :) Csak olyan rossz elmondani valakinek, hogy nem pipálom be, mert nem bízom benned. A másik az, hogy ha van új tag és kiszedem, akkor a másik két tag sem láthatja.

a szövi a bizalmon alapszik. Ha van összeszokott hármas akkor eztis meg tudjtok oldani, hogy kis ideig nem, aztán ha beválik a negyedik akkor igen. De ezmár télleg csak szarpofozás, már elnézést:)

jura 05-30-2007 20:10

Többek között azért sincs túl sok vagyonom, mert anno, ha összegyűlt egy kicsi, azt mindig elosztogattam a csóró szövitagomnak, aki kunyerálni jobban tudott, mint gazdálkodni.

Belegondolni is rossz mennyit kuncsorgott volna még, ha a piacomat is látja!

Bár olyan szövetségesem is van, akinek még a Tajszámomat is el merném mondani :), de mivel nem mindenki korrekt ezért inkább:
Nem támogatom az 5letet !

Felesleges viszályt szítana...

Fusio 05-30-2007 21:43

Quote:

Originally Posted by jura (Post 99878)
Többek között azért sincs túl sok vagyonom, mert anno, ha összegyűlt egy kicsi, azt mindig elosztogattam a csóró szövitagomnak, aki kunyerálni jobban tudott, mint gazdálkodni.

Belegondolni is rossz mennyit kuncsorgott volna még, ha a piacomat is látja!

Bár olyan szövetségesem is van, akinek még a Tajszámomat is el merném mondani :), de mivel nem mindenki korrekt ezért inkább:
Nem támogatom az 5letet !

Felesleges viszályt szítana...

1. Sztem nem a te vagyonodról szól a topic:)
2. Ha már sajnálod a szövitagodra a pénzt akkor már ott is baj van,ha meg nem érdemli ki a pénzt akkor meg nem ott a helye,és akkor nincs sírás:p:p:rolleyes:

Tsobi 05-31-2007 00:10

Az ötletet én sem támogatom .. többekközt azért sem,mert ez abszolut magánügy mindenki részéről,és ha olyan az ember,akkor kérdezés,vagy e funkció nélkül is eldicsekszik a maga kis pénzével. Ha pedig a szövim tart annyira,hogy megosztja velem a dolgot,akkor megköszönöm neki,és én is megosztok vele bizonyos részleteket ... Ha meg nem tart érdemesnek az infóra,akkor is tudom,hogy milyen szinten van a tudása és bízom abban,hogy megfelelő menyiségű tartalékot halmozott fel :)

J.Ati 05-31-2007 02:30

Én még mindig csak azt tudom mondani,hogy jól összeszokott szöviknél nem lehet gond a piaci cuccok miatt,ha láthatnák a piacon levő cuccaim amit akár napi többször bemáslok,(ha kérik),mert jó szöviben miért ne akkor ennyi erővel láthatnák a toli,varik készit(szólnak,hogy lopj már ,mert 100%-os a készid) és láthatnák a ht. beállításaim(állísd át a teki írást,mert így nem jó) és még az intézőmet is láthatnák akár(a barakkot tedd felűlre mondtam már) amiket szintén megtudnak beszélni egy jó szöviben!
Szóval egy jó szövi...:)

Tsobi 06-01-2007 00:43

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 99956)
Én még mindig csak azt tudom mondani,hogy jól összeszokott szöviknél nem lehet gond a piaci cuccok miatt,ha láthatnák a piacon levő cuccaim amit akár napi többször bemáslok,(ha kérik),mert jó szöviben miért ne akkor ennyi erővel láthatnák a toli,varik készit(szólnak,hogy lopj már ,mert 100%-os a készid) és láthatnák a ht. beállításaim(állísd át a teki írást,mert így nem jó) és még az intézőmet is láthatnák akár(a barakkot tedd felűlre mondtam már) amiket szintén megtudnak beszélni egy jó szöviben!
Szóval egy jó szövi...:)

Ezeket majdnem mind most is meg lehet tenni ...
A készültséget,nagyobb fejszámolás nélkül meg lehet állípítani a szövim mágikus/alvilági eseménylistájából .. csak a pontos időt kell hozzá tudni :)
A ht. tekibeállításait a tanácsadókban szintén nyomon lehet követni,ehhez is csak némi fejszámolás kell a könyvtárak számának ismeretében :)
Én spec az első napon,ha új szöviben vagyok,mondjuk lenn,5-ös szinten,megkérdem,hogy mindenkinek normálisan van beállítva az intéző?
Ha erre jön a kérdés,hogy 'mi van?',akkor elmagyarázom .. és aztán kilépek a szöviből .. ha a válasz a persze,akkor nincs nagy gond :)

Kubbi 06-01-2007 08:20

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 100171)
Ezeket majdnem mind most is meg lehet tenni ...
A készültséget,nagyobb fejszámolás nélkül meg lehet állípítani a szövim mágikus/alvilági eseménylistájából .. csak a pontos időt kell hozzá tudni :)

Gratulálok, számolgasd. :D:D
No persze, hányszor nem sikerültek a védővarik?! Mikor tette fel?....
Inkább megkérdezném...;)

Valezius 06-01-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 100171)
Én spec az első napon,ha új szöviben vagyok,mondjuk lenn,5-ös szinten,megkérdem,hogy mindenkinek normálisan van beállítva az intéző?
Ha erre jön a kérdés,hogy 'mi van?',akkor elmagyarázom .. és aztán kilépek a szöviből .. ha a válasz a persze,akkor nincs nagy gond :)

Kegyetlen vagy :D

Adok egy tippet: kérdezd meg belépés előtt :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 10:23.