![]() |
Quote:
Ez a lényeg a beikszelhetősben. Az elején nem kell használnod, ha meg megvan a bizalom akkortól láthatja. Lehet ezt csak leírtad és nem gondolkoztál közben:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Többek között azért sincs túl sok vagyonom, mert anno, ha összegyűlt egy kicsi, azt mindig elosztogattam a csóró szövitagomnak, aki kunyerálni jobban tudott, mint gazdálkodni.
Belegondolni is rossz mennyit kuncsorgott volna még, ha a piacomat is látja! Bár olyan szövetségesem is van, akinek még a Tajszámomat is el merném mondani :), de mivel nem mindenki korrekt ezért inkább: Nem támogatom az 5letet ! Felesleges viszályt szítana... |
Quote:
2. Ha már sajnálod a szövitagodra a pénzt akkor már ott is baj van,ha meg nem érdemli ki a pénzt akkor meg nem ott a helye,és akkor nincs sírás:p:p:rolleyes: |
Az ötletet én sem támogatom .. többekközt azért sem,mert ez abszolut magánügy mindenki részéről,és ha olyan az ember,akkor kérdezés,vagy e funkció nélkül is eldicsekszik a maga kis pénzével. Ha pedig a szövim tart annyira,hogy megosztja velem a dolgot,akkor megköszönöm neki,és én is megosztok vele bizonyos részleteket ... Ha meg nem tart érdemesnek az infóra,akkor is tudom,hogy milyen szinten van a tudása és bízom abban,hogy megfelelő menyiségű tartalékot halmozott fel :)
|
Én még mindig csak azt tudom mondani,hogy jól összeszokott szöviknél nem lehet gond a piaci cuccok miatt,ha láthatnák a piacon levő cuccaim amit akár napi többször bemáslok,(ha kérik),mert jó szöviben miért ne akkor ennyi erővel láthatnák a toli,varik készit(szólnak,hogy lopj már ,mert 100%-os a készid) és láthatnák a ht. beállításaim(állísd át a teki írást,mert így nem jó) és még az intézőmet is láthatnák akár(a barakkot tedd felűlre mondtam már) amiket szintén megtudnak beszélni egy jó szöviben!
Szóval egy jó szövi...:) |
Quote:
A készültséget,nagyobb fejszámolás nélkül meg lehet állípítani a szövim mágikus/alvilági eseménylistájából .. csak a pontos időt kell hozzá tudni :) A ht. tekibeállításait a tanácsadókban szintén nyomon lehet követni,ehhez is csak némi fejszámolás kell a könyvtárak számának ismeretében :) Én spec az első napon,ha új szöviben vagyok,mondjuk lenn,5-ös szinten,megkérdem,hogy mindenkinek normálisan van beállítva az intéző? Ha erre jön a kérdés,hogy 'mi van?',akkor elmagyarázom .. és aztán kilépek a szöviből .. ha a válasz a persze,akkor nincs nagy gond :) |
Quote:
No persze, hányszor nem sikerültek a védővarik?! Mikor tette fel?.... Inkább megkérdezném...;) |
Quote:
Adok egy tippet: kérdezd meg belépés előtt :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:23. |