![]() |
Zsáni nem kell ennyire a lelkedre venni. :)
én nem veszem zokon, h valakinek nem tetszik, csak azt nem szeretem, amikor már mindent bele akartok magyarázni. (most nem szó szerinti idézet következik) "de valamikor csak egy vipre volt szükségem és lejárt és a szövijeim töltik és nem olyanok, hogy nem kell visszaadni és akkor fizetnem kell és én pedig már nem is akartam"... nem ellened szól, csak megpróbáltam rávilágítani a dologra, h egyáltalán miért is reagáltam a fenti, általad felvázolt esetre. nem fogok hisztizni, "de azértisazértisazértisazértisazértisazértis" legyen fontos esemény. próbáltam érveket mondani, te is mondtál... az h több embernek nem tetszik az ötlet, nyilván nem győz meg, de elfogadom, a többség "akaratát". ha nem, hát nem, nem erőszak az a disznótor... :) |
Quote:
nem ellenzem az ötletet, de szerintem felesleges.teljesen. ha valaki vipel, az a minimum, hogy nézi, hogy mikor jár le. |
Ati, két szemszögből nézném:
az elsőt már többen mondták, legyen pipálható, ezzel beleegyezel és nem lehet gond. Másrészt, és ez most érdeklődő kérdés, hogha bele lenne írva a regisztrációkor hogy amennyiben szövizel, úgy megengeded szövetségeseid felé egyes információid kiadását, akkor már megint nyilvános lenne. Mert ha jól bogóztam ki még anno az elején, én a vippel jogilag nem szolgáltatásra fizetek elő, hanem az oldalt szponzorálom. |
Quote:
|
Quote:
Nem vagy elég függő :p :D Mondom csináljatok egy szavazást :) még lehet Steve meg is tud győzni, hogy jó dolog :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:47. |