![]() |
Quote:
|
Quote:
én azért kérném azt az 5000Mrdot ha lehetne mert 10mrd nagyon karcsu :P |
Quote:
hátha érne valamit akkor ezt pontoznám:) Azt megértem hogyha valaki nem szereti az At, teljesen más játék mint az eddigiek. lehetnek olyanok akiknek a játéka azért torpan meg mert az A nem tetszik.háááát de a játék része. mindenki menjen rajta végig,ki kell próbálni. Ugyanakkor a fedezés átalakítása óta még egyértelműbb: keress erős szövit akik eltartanak tanyafree és esetleg házzal buheráló orkként és gyorsan leforoghatsz. Sajnos aki mf játékra van berendezkedve, vagy szűk haveri körrel szeret játszani, az tényleg komoly hátrányban van az Aban. Lehet lenne értelme annak is hogy olyan ori ami már fordult valami brutális 2-on töltött idő után foroghasson.Az az ori már tudja milyen az A, de mégsem élvezi,akkor játszhatna jó sokat a 2. szinten.-próbálom megérteni másokat is mert átlagosan tényleg akciódúsabb egy nap bárhol másutt. |
Na végre valaki a nem kapásból leszól...
|
Quote:
Lenne izgalom, és esemény, mert a romló morál miatt nem üldögélhetne ölbetett kézzel, ugyanakkor jönnének az először feljutók, akik szeretnének átmenni az 1A-ba, akár rajta keresztül :D . Tehát ilyesmi megoldást támogatnék. Vagy, ha valakinek megvan a fenti szinten a kötelező feltétel, de nem akar fordulni, azt valahogy inspirálni kellene, h SZK állapotban várja meg, amíg jön lentről a következő orija. Egyébként nem akarom megúszni az 1A kihívásait, csak túl sok ott a horgonyzó ori, az összlétszámhoz képest - ez mindentől függetlenül tény. Nem egy rossz élmény pl. 20× annyi pénzzel játszó szövetségekkel való ütközetekből előnyösen jönni ki, és haladni felfelé...nemcsak a pénz és az idő segít, hanem az is hogy az ember folymatosan tanul és hasznosíthatja a tapsztalatait :) |
Quote:
|
Quote:
akkor részemről az a felvetés marad, hogy az 1/A-ban az éppen aktuális összlétszám és ezen belül a minimálisan megkövetelt köröket elért országok számának arányában dinamikusan változzon a Top szint határa úgy hogy egy kicsit nőjön a remény, az elérésére :D Nem gondoltam túl nagy sávra, a TOP a jelenlegi fix 30 helyett kb. 40-30 között ingadozhatna. De nem eröltetem én ezt, feljutni lehet most is, csak ötlet arra, hogy ne tamagocsizzunk itt annyit. |
Megértem, hogy valaki nem akar túl sok időt szánni az A-ra, mert más játékstílust igényel, és esetleg nem tetszik neki. Ugyanakkor az sem szerencsés, ha olyan országok szaladgálnak több személyiséggel, akiknél például a piac van legelől az intézőben. Sajnos az A kihagyásának biztosításával volt egy olyan időszak, amikor megszaporodott azok többszemélyiséges országok száma, akiknek igazából az még nem járna.
Az A-ban a top30% elérését nem tartom egy kivitelehzetetlen dolognak, de természetesen nyitott vagyok olyan felvetésekre, amik azt célozzák, hogy akik nem akarnak annyit A-zni, azok valamilyen más módon bizonyítva megkaphassák a plusz személyiséget. Hogy mindenféle bizonyítás nélkül (például egyszerűen eltöltött idő alapján) kapja valaki meg, az már létezett, és hatalmas hiba volt, ilyen kezdeményezéseket nem támogatok. |
Quote:
A nyitottságod az említett célok felé nekem most elég is, reméljük kialakul majd valami mindenkinek hasznos megoldás. |
Quote:
:D:D:D On: Atinak itt simán igaza van. A top 30% elérése egyáltalán nem olyan lehetetlen dolog, max. több időbe kerül elérni, és azért ne kerüljünk el minden nehézséget, ami a játékban adódik, hogy aztán a kis számocskáinkkal virítsunk, milyen jók is vagyunk. |
All times are GMT +1. The time now is 00:39. |