Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Egy gyűrű mind felett... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=183)

hami 02-06-2006 17:09

Sziasztok!
Elolvastam 7x a Király visszatért, a másik kettőt is 3x, megvan a Babó is, de a Szillmarilok űberelhetetlen!!!!! Szerintem. Sok sok érdekes történet van benne. Engem mindíg is foglalkoztatott, hogy mi volt azelőtt, hogy Szauron...
És meg kell hogy mondjam, nem okozott csalódást A Szillmarilok, minden GYU fannek ajánlom.

hami

Mona 02-06-2006 17:30

Sziasztok :D

Nekem Samu a kedvencem, mert megmutatja, milyen is egy jó barát :)
Igazszívű , kitartó és a roszban is lehet rá számítani :)
Én szeretném ha ilyen barátom, vagy barátaim lennének :)

hami 02-06-2006 17:48

Ebben asszem egyetértünk, mondjuk a magyarhangja kicsit buzis volt, de ettől függetlenül igazad van. :-)
Hála istennek nekem van 4 ilyen barátom, és már "bizonyítottak". :-)

Mona 02-06-2006 17:57

Pedig ahogy Samuról, néha róluk is megfeledkezünk :) :p

Davalon 02-06-2006 18:04

Van valamelyik részben (film), hogy a Samura tesznek utalást, a testőre-e Frodónak. Ő pedig azt válaszolja: Nem. A kertésze.:D :D

Davalon 02-06-2006 18:16

Ami egy kicsit a filmből hiányzik (nem mintha a könyvben sok minden lenne) az a mágia hiánya... Mert Gandalf lényegében mint kardvívó (vagy botvívó?:) ) küzd, aztán a botját arra használja, hogy világítson a sötétben, meg a nazgúlok megijedjenek tőle. Aztán hőstettei közé tartozik még, hogy két ütéssel elintézi a gondori helytartót:D Ennek ellenére, mégis, kapja a szavazatokat:)
A félreértések elkerülése végett: semmi bajom Gandalffal, sőt, kifejezetten szimpatikus a filmbeli megformálása is:)

puma 02-06-2006 18:47

Quote:

Originally Posted by Davalon
Ami egy kicsit a filmből hiányzik (nem mintha a könyvben sok minden lenne) az a mágia hiánya... Mert Gandalf lényegében mint kardvívó (vagy botvívó?:) ) küzd, aztán a botját arra használja, hogy világítson a sötétben, meg a nazgúlok megijedjenek tőle. Aztán hőstettei közé tartozik még, hogy két ütéssel elintézi a gondori helytartót:D Ennek ellenére, mégis, kapja a szavazatokat:)
A félreértések elkerülése végett: semmi bajom Gandalffal, sőt, kifejezetten szimpatikus a filmbeli megformálása is:)

Dav:Kihagytad a Szarumános bunyót Orthanc-ban.

Mona 02-06-2006 18:54

Szerintem elfelejtkeztél arról, hogy Gandalf a balrog-gal is harcolt :)

puma 02-06-2006 19:01

Móna drága a mágia alkalmazást hiányolta Dav.Jó a balrog jelenetben is van,de az nagyon minima.Viszont a tárnába érkezésük valami kolosszális kép!

Mona 02-06-2006 19:05

És amikor Szarumánnal harcolt? :)
Még könyven is leírva gyönyörű :)

All times are GMT +1. The time now is 14:20.