Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A holtak felemelkedése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1817)

Synkel 05-21-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 97243)
Valaki magyarázza már el, hogy miért hülyeség a 100-as morál!
Én csak azt látom, hogy értelmetlen. :o

A morál ugye a katonák hangulatát tükrözi. Ha jól mennek a dolgok, győzelmeket aratnak, akkor a morál szárnyal, és még hatékonyabb harcosok lesznek általa. Egy hullának minden mindegy, nem lelkesedik a győzelemtől. Ha már morálos logikai összefüggést keresünk, helyesebb lenne 0-ra vinni a katmorálját...

Andrew 05-21-2007 21:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 97292)
A morál ugye a katonák hangulatát tükrözi. Ha jól mennek a dolgok, győzelmeket aratnak, akkor a morál szárnyal, és még hatékonyabb harcosok lesznek általa. Egy hullának minden mindegy, nem lelkesedik a győzelemtől. Ha már morálos logikai összefüggést keresünk, helyesebb lenne 0-ra vinni a katmorálját...

hóhóóóó, ha ezt átviszed Atin, jövök Neked egy sörrel... ehh egy tálca sörrel :D:D de akkor tegyünk már mellé azt, hogy a hullának kötelező kereskedőnek lennie, és a bankot ingyen építheti - maga lenne a gyönyör, 5 sereggel fosztható pénzeszsákok :D:D

Csokibácsi 05-21-2007 21:20

Quote:

Ha már morálos logikai összefüggést keresünk, helyesebb lenne 0-ra vinni a katmorálját...

Ezt mondtam eddig mindig, mikor ez a 100% morál téma felmerült.
Holtak meg a morál, ne vicceljünk már ...

Ez a topic egy rossz ismétlés. Nem szeretem a rossz ismétléseket.

otto500 05-21-2007 21:41

Én is csatlakozok az előttem szólókhoz nagy hülyeség, mind a három javaslat.
Az első kettőt már megindokolták, ugyhogy a harmadikra, majd én válaszolok.
Azzal, hogy nem tud csak harcolni, adódik, hogy a morál mindig max-on van.

Kubbi 05-21-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 97310)
Én is csatlakozok az előttem szólókhoz nagy hülyeség, mind a három javaslat.
Az első kettőt már megindokolták, ugyhogy a harmadikra, majd én válaszolok.
Azzal, hogy nem tud csak harcolni, adódik, hogy a morál mindig max-on van.

Hát az indoklás a harmadikra legalább akkora hülyeség. Szegény hulla fentebb már nem fér be sehova. Ezért aztán a morálja elég ratyi. :)

Valezius 05-22-2007 05:19

Quote:

Katonai morál? az mikor került szóba?

Másészt hódítóban a 100% jelenti a közömböz szintet, természetes, hogy ez járna a hullának. De ez már odaát elhangzott...

otto500 05-22-2007 07:18

Azt hittem beleírtam, én a felső csopikra gondoltam, mert ott egy hulla jól boldogúl.

Kubbi 05-22-2007 07:39

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 97351)
Azt hittem beleírtam, én a felső csopikra gondoltam, mert ott egy hulla jól boldogúl.

Nem, nem írtad bele. :p
Melyik csopikra gondolsz?
3/G-ben, 79%, 75%, 84%, 99% morálú hullát látok magam körül.
Akinek 99% a morálja, ő tart 5k tolit is. :D
De 100%-os kat. morált senkinél nem látok...

laci 05-22-2007 07:46

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 97346)
...Másészt hódítóban a 100% jelenti a közömböz szintet, természetes, hogy ez járna a hullának. De ez már odaát elhangzott...

Ezt miből gondolod? Vagy én nem tudok valamit? Nem másért, de számomra nem túl logikus, hogy hogy egy sor nyertes csata után sikerül csak a "közömbös szintet", a 100%-ot megközelíteni vagy elérni.

Steve 05-22-2007 08:03

szerintem a százas morál igenis segítség lenne. a nulla adó az télleg rossz ötlet, mert azért el kell vonatkoztatni a fajok fantasy világban leírt tulajdonságaitól, ez a hód:)
Az infoszerés meg télleg badarság:)

ui: a sok okos meg ne keveredjen bele hogy kétféle morál van a játékban, az egyik egy kis "katonai jelzővel" van illetve ;)

All times are GMT +1. The time now is 19:52.