![]() |
En MF elfel jatszottam ezt meg.. avval meg meglehet jol :)
hat én most 1 éve hodozom éjjel nappal nyomtam minden kárára.. szülők, suli, asszony.. Atinak marhara igaza van mikor azt irja uj ori csinalasnal az oldal hogy: FIGYELEM! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a játék függőséget okozhat! Kérünk, hogy folyamatosan tartsd szem előtt, hogy ez egy játék, és mindig elegendő időt szánj a játékon kívüli egyéb dolgaidra, soha ne a játék legyen az elsődleges célod! :D szal ezt tenyleg tessék komolyan venni.. na amit mondani akarok az az hogy mikor én ilyen emberhianyos torony levevős elfet nyomtam akkor mindig odafigyeltem rá.. és 4-5 körös volt az ori.. |
Quote:
van itt aki gyűjti a betegséget? és ha igen, akkor hány egység a rekordja? :P |
Quote:
|
Ati,
lenne egy kérdésem, mert ezt nagyon nemertem (immaron 1 eve) :) : megbetegedés mértéke a földterülettől függ. Minden egyes hektár egy egységnyi megbetegedést jelent. (200 Ha-os ország 200 egységnyi fertőzést "szed össze".) A betegség ellen védekezni nem lehet. Ha megkaptad a betegséget, akkor annak mértéke körönként automatikusan csökken 1 egységet. A "gyógyulásban" segítenek továbbá a kórházak. Minden működő kórház körönként további 3 egységgel csökkenti a megbetegedés mértékét. namost ezt te hogyerted hogy 200 egysegnyi fertozes? meg tapasztalataim szerint 1 korhaz nem 3 embert ment meg hanem sokkal de sokkal kevesebbet.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Magyarul ha 200 hekin utok az 200as fertozes es van mondjuk 20 korhazam akkor az 20*3=60+1=61 , 200/61=3,2.. azaz 4 kör alatt megszünik a betegseg ugyebar? :) |
Látom már válaszoltak. :) Valóban nem embert jelent, hanem csak egy olyan érték, ami alapján Te ki tudod számolni, hogy mikor fog elmúlni.
|
Quote:
De mindig abbol kell kiindulni hogy mindenki hulye :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:24. |