Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=180)

Frekazoid 02-14-2006 20:03

En MF elfel jatszottam ezt meg.. avval meg meglehet jol :)
hat én most 1 éve hodozom éjjel nappal nyomtam minden kárára.. szülők, suli, asszony.. Atinak marhara igaza van mikor azt irja uj ori csinalasnal az oldal hogy:
FIGYELEM!
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a játék függőséget okozhat! Kérünk, hogy folyamatosan tartsd szem előtt, hogy ez egy játék, és mindig elegendő időt szánj a játékon kívüli egyéb dolgaidra, soha ne a játék legyen az elsődleges célod!

:D szal ezt tenyleg tessék komolyan venni.. na amit mondani akarok az az hogy mikor én ilyen emberhianyos torony levevős elfet nyomtam akkor mindig odafigyeltem rá.. és 4-5 körös volt az ori..

director 02-14-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Frekazoid
En MF elfel jatszottam ezt meg.. avval meg meglehet jol :)
hat én most 1 éve hodozom éjjel nappal nyomtam minden kárára.. szülők, suli, asszony.. Atinak marhara igaza van mikor azt irja uj ori csinalasnal az oldal hogy:
FIGYELEM!
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a játék függőséget okozhat! Kérünk, hogy folyamatosan tartsd szem előtt, hogy ez egy játék, és mindig elegendő időt szánj a játékon kívüli egyéb dolgaidra, soha ne a játék legyen az elsődleges célod!
:D szal ezt tenyleg tessék komolyan venni.. na amit mondani akarok az az hogy mikor én ilyen emberhianyos torony levevős elfet nyomtam akkor mindig odafigyeltem rá.. és 4-5 körös volt az ori..

megszállott vagy:) én inkább vagyok lusta, úgyhogy ilyeneket nem csinálok,, vannak más, kevésbé fárasztó módszerek is arra, hogy jó legyél a játékban:)

van itt aki gyűjti a betegséget? és ha igen, akkor hány egység a rekordja? :P

Frekazoid 02-14-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by director
megszállott vagy:) én inkább vagyok lusta, úgyhogy ilyeneket nem csinálok,, vannak más, kevésbé fárasztó módszerek is arra, hogy jó legyél a játékban:)
van itt aki gyűjti a betegséget? és ha igen, akkor hány egység a rekordja? :P

En csinaltam mar olyat is hogy beutottem egy hullat es mikor a betegseg elerte a par fot koronkent lebontottam a korhazakat, igy megmaradt a betegseg, és körönkenti minusz par ember, de az egesz napi pusztulast elinteztem 1x emberlopassal egy hullatol.. :D persze hozzateszem ez csak tolissal vagy varissal jo es persze mf kent.. vagy persze MF elf el ;)

Frekazoid 02-14-2006 20:23

Ati,

lenne egy kérdésem, mert ezt nagyon nemertem (immaron 1 eve) :) :

megbetegedés mértéke a földterülettől függ. Minden egyes hektár egy egységnyi megbetegedést jelent. (200 Ha-os ország 200 egységnyi fertőzést "szed össze".) A betegség ellen védekezni nem lehet. Ha megkaptad a betegséget, akkor annak mértéke körönként automatikusan csökken 1 egységet.
A "gyógyulásban" segítenek továbbá a kórházak. Minden működő kórház körönként további 3 egységgel csökkenti a megbetegedés mértékét.

namost ezt te hogyerted hogy 200 egysegnyi fertozes? meg tapasztalataim szerint 1 korhaz nem 3 embert ment meg hanem sokkal de sokkal kevesebbet..

director 02-14-2006 20:26

Quote:

Ati,
lenne egy kérdésem, mert ezt nagyon nemertem (immaron 1 eve) :) :
megbetegedés mértéke a földterülettől függ. Minden egyes hektár egy egységnyi megbetegedést jelent. (200 Ha-os ország 200 egységnyi fertőzést "szed össze".) A betegség ellen védekezni nem lehet. Ha megkaptad a betegséget, akkor annak mértéke körönként automatikusan csökken 1 egységet.
A "gyógyulásban" segítenek továbbá a kórházak. Minden működő kórház körönként további 3 egységgel csökkenti a megbetegedés mértékét.
namost ezt te hogyerted hogy 200 egysegnyi fertozes? meg tapasztalataim szerint 1 korhaz nem 3 embert ment meg hanem sokkal de sokkal kevesebbet..

és, hol volt a szabályban szó emberekről?:) egységekről van szó.. minél több egység a betegség, annál több ember hal.. azt h hány egység, azt sehol sem látod, de ki lehet számolgatni:)

Frekazoid 02-14-2006 20:35

Quote:

és, hol volt a szabályban szó emberekről?:) egységekről van szó.. minél több egység a betegség, annál több ember hal.. azt h hány egység, azt sehol sem látod, de ki lehet számolgatni:)

aha.. jo hozzaallok mindjar szamolgatni :D mer ez most elfogott, csak most van kis munkam ami nem tűr halasztást.. :)

director 02-14-2006 20:49

Quote:

aha.. jo hozzaallok mindjar szamolgatni :D mer ez most elfogott, csak most van kis munkam ami nem tűr halasztást.. :)

:) nem nagy dolog, megnézed hogy hány hekin vagy ütéskor, és körönként kivonod a kórház+alap gyógyulást

Frekazoid 02-14-2006 21:01

Quote:

:) nem nagy dolog, megnézed hogy hány hekin vagy ütéskor, és körönként kivonod a kórház+alap gyógyulást

Marmint ugyerted hogy korhaz *3 + 1 koronkent.. ugye?
Magyarul ha 200 hekin utok az 200as fertozes es van mondjuk 20 korhazam akkor az 20*3=60+1=61 , 200/61=3,2.. azaz 4 kör alatt megszünik a betegseg ugyebar? :)

Ati 02-14-2006 21:16

Látom már válaszoltak. :) Valóban nem embert jelent, hanem csak egy olyan érték, ami alapján Te ki tudod számolni, hogy mikor fog elmúlni.

Frekazoid 02-14-2006 21:22

Quote:

Originally Posted by Ati
Látom már válaszoltak. :) Valóban nem embert jelent, hanem csak egy olyan érték, ami alapján Te ki tudod számolni, hogy mikor fog elmúlni.

Ahaaa... ati adhatok 1 5letet?? Lehet hogy csak en vagyok ennyire sik hülye nem vitatom.. mert igy elsore nem fogtam fel.. egy peldaval lehetne a sugoban ezt szemleltetni kb ugy ahogy azt fenn leirtam (márha jo persze..)
De mindig abbol kell kiindulni hogy mindenki hulye :D

All times are GMT +1. The time now is 12:24.