Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mi az a "játék nem rendeltetésszerű használata" ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1792)

Fusio 05-11-2007 15:56

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 95455)
Őőő... én ezt nemigazán értem, ha valakinek nem eladási áron van kint a holmija a piacon, akkor hogy a fenébe lehetne így megszivatni?:confused:
Ha meg el akarja adni, akkor ettől függetlenül ki tudja olyan áron tenni, amennyiért elviszik.

Engem igazából nem zavart most, úgyis unatkoztam, és jól eljátszottam azzal, hogy egyesével megvettem őket amíg tartott a piacom, de normál esetben idegesített volna.:D

Én erre azt értem hogy ha valaki kiteszi az árut xxxx aranyért ,és haza fele megy az áruja és körváltáskor meg 1 arany a paicon az adot áru,akkor a rablo banda elviszi:p :p Lehet így értehőbb de ez csak az én véleményem:)

Ati 05-11-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 95462)
Én erre azt értem hogy ha valaki kiteszi az árut xxxx aranyért ,és haza fele megy az áruja és körváltáskor meg 1 arany a paicon az adot áru,akkor a rablo banda elviszi:p :p Lehet így értehőbb de ez csak az én véleményem:)

Nem a legolcsóbb, épp kint levő áru számít, hanem az összes (az is, ami nem látszik, mert 1000 aranyért van kint), ezért azzal, hogy kiteszel 1 aranyért egy pár rúnát, nem érsz el semmit. (Kivéve szinte teljesen üres piacon.) Ehhez sokkal nagyobb mennyiségre van szükség.

Seldon 05-11-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 95461)
De ezért mondjuk rúnát így kirakni elég értelmetlen. :) Viszonylag ritka, hogy a körváltás előtti utolsó pillanatban rengeteg rúnára van szükséged, amit addig nem mertél az országban tartani. :)

Igen, az én verzióm elég csőlátásszerűen katipiacra irányul, rúnában nem sok értelmét látom :D

Cassandra 05-11-2007 15:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 95463)
Nem a legolcsóbb, épp kint levő áru számít, hanem az összes (az is, ami nem látszik, mert 1000 aranyért van kint), ezért azzal, hogy kiteszel 1 aranyért egy pár rúnát, nem érsz el semmit. (Kivéve szinte teljesen üres piacon.) Ehhez sokkal nagyobb mennyiségre van szükség.

Na akkor jól gondoltam.:)

Akkor csak valaki unatkozott.:D
Nekem idegrendszererm nem lenne ennyi rúnát egyesével kipakolni.:D

Grabi 05-11-2007 16:04

pedig ez topos szöviháború esetén kifejezetten jó taktikai elem lenne

Fusio 05-11-2007 16:06

nah akkor ma is tanultam vmi újat:D

Cassandra 05-11-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 95467)
pedig ez topos szöviháború esetén kifejezetten jó taktikai elem lenne

Épp nincs a csoportban szöviháború a topban.;)

-Fegya- 05-11-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 95466)
Nekem idegrendszererm nem lenne ennyi rúnát egyesével kipakolni.:D

Piacot külön lapon megnyitva F5 Enterrel fantasztikus sebességgel lehet ám kirakni. :D

Cassandra 05-11-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 95546)
Piacot külön lapon megnyitva F5 Enterrel fantasztikus sebességgel lehet ám kirakni. :D

Remek. :D

Hóhér 05-13-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 95546)

ezzel semmire sem mész, ha 1 árba teszed ki ...

a piacon 1 tételnek fog látszani...

:confused:

All times are GMT +1. The time now is 01:37.