Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Amerikai-Foci (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=179)

123 02-16-2006 19:23

lehet hogy a bedobásra gondolsz
2 ember felemeli az irányitot és az megprobálja elkapni a labdát de akiröl ki ment a labda nem emelhet és nem dobhatja be a labdát
de ha másra akkor az a tolongás

Half 02-16-2006 19:29

Quote:

Originally Posted by 123
lehet hogy a bedobásra gondolsz
2 ember felemeli az irányitot és az megprobálja elkapni a labdát de akiröl ki ment a labda nem emelhet és nem dobhatja be a labdát
de ha másra akkor az a tolongás

Jah arra a felemelosre gondolok:D

szamóka 02-16-2006 21:43

Quote:

Originally Posted by Half
Szereted. Erőszakos?? szerinted jobb a rögbi?? unalmas?? próbáltad már én Ihgen. Az egyik legélvezetesebb játék.
Szerintem.
Szerintetek?

Szerintem az amerikai foci tipikus amerikai sport, ahol a lényeg a rögzített játékelemeken van. Megölik a labdajátékok szépségét, a folyamatos játékot! Én a rögbire szavazok!

Half 02-16-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by szamóka
Szerintem az amerikai foci tipikus amerikai sport, ahol a lényeg a rögzített játékelemeken van. Megölik a labdajátékok szépségét, a folyamatos játékot! Én a rögbire szavazok!

Hat kinek mi a szep amerikai foci az a legelvezetesebb labda jatek amit valaha jaccottam. probaltad valamelyiket vagy van valami alapod is ezt mondani???\Ismered a szab'lyokat???

szamóka 02-16-2006 23:18

Quote:

Originally Posted by Half
Hat kinek mi a szep amerikai foci az a legelvezetesebb labda jatek amit valaha jaccottam. probaltad valamelyiket vagy van valami alapod is ezt mondani???\Ismered a szab'lyokat???

Ismerem mindkét játékot, s 10-12 éve magam is rögbiztem. Az amerikai focinak is megvan a maga szépsége, de ahogy anno az edzőm mondta, az nem más, mint a szépségeitől megfosztott rögbi.

Half 02-17-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by szamóka
Ismerem mindkét játékot, s 10-12 éve magam is rögbiztem. Az amerikai focinak is megvan a maga szépsége, de ahogy anno az edzőm mondta, az nem más, mint a szépségeitől megfosztott rögbi.

Az teljesen mas mint a rogbi:D ezt nem is ertem ez olyan kb mintha azt mondanad a loveszet a szepsegeitol megfosztot ijjaszat..???:D

Half 02-17-2006 09:43

Kulonben az amerikai foci edzom azt mondta a Rogbi az olyan mint az Amerikai Foci csak unalmasabb. De mondtam neki ez biztos nincs igy, dehat kitudja ???:D

123 02-17-2006 13:56

ki mit gondol biztos hogy 1 amerikai azt mondaná hogy az amci foci a jobb de 1 ujzélandi pedig hogy a rögbi a jobb

Half 02-18-2006 00:25

ez az igazsag en csak szamokanak valaszoltam...

szamóka 02-19-2006 22:32

Quote:

Originally Posted by 123
ki mit gondol biztos hogy 1 amerikai azt mondaná hogy az amci foci a jobb de 1 ujzélandi pedig hogy a rögbi a jobb

Az ausztrál fociról már nem is beszélve...:D

All times are GMT +1. The time now is 02:49.