![]() |
Quote:
|
Quote:
gyanús volt, hogy ugyanannyi készüliből Ő 15-ször Te meg 16-szor tudsz lopni... zsákmánybeli különbség meg jó eséllyel nem lesz ;) |
Elírtam!! :(
Helyesbítek: Egy toli KV előtt lop 2-t. Így néz ki: 100 96 (KV) 98 94 90 86 82 78 74 70 66 64 60 56 52 (és 48%-on állsz meg a végén). Az én esetemben szintén 15x tudnál lopni, de abból csak 3-szor 60%-os készültség alatt. Kiegészítés: Én tekercset lopok az esetek 90%-ában. Ott szerintem meglátszik. És egyébként meg ha necces a dolog, tehát ha olyat lopsz akinek sok a tolvaja, vagy nem tudod mennyi tolvaja van, akkor az én módszeremmel sokkal többször tudsz belopni hozzá mielőtt lebuksz. |
Quote:
|
Hozzáteszem nekem is állati gyanús volt, hogy jött ki 1-el több :D De én nem találtam a hibát, pedig ültem rajta vagy 3 percet, mire rányomtam az elküldés gombra... :)
|
Quote:
|
Quote:
Igen a sajátját :D Elég durva lehet kirengetni 20 körre :D Még ha sikerül is... :D Gee |
Quote:
Biztos hogy nem? Magyarban nem figyeltem, de mind a 3 idegennyelvőben mintha lenne jelentősége... (És nem azért, mert közben az ellenség tartaléka fogy...) De ezt majd mindjárt ki is próbálom angolban is németben is románban is. És utána a biztonság kedvéért magyarban is. |
Quote:
Sugo: Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.) |
Mondom, pl román anarchban le fogom tesztelni saját magamon. Nekem úgy tűnt, hogy magas készültséggel több teki jön. (És nem azért, mert ahogy fogy a készültség, úgy fogy az ellenség készlete, tehát kisebb mennyiségnek kisebb százaléka jön nyilvánvalóan.)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:15. |