![]() |
Quote:
na azért megmondhatnád ezt hogy is gondoltad????? mert alsó szinten még okés a dolog, de legfelül??? eljutottál mondjuk egy év alatt odáig és most az utolsó 2-3 havi munkádat csak úgy dobd ki???? |
Quote:
-ugyan tegnap többször leírtad, hogy hagyjuk a cinizmust, úgy látszik, neked szabad; -ebből a hsz-ből látszik, hogy te nagyon boldog vagy ezekkel a maluszokkal, mert nem szíveled igazán az elfet, most meg örülsz, hogy esetleg ritkulni fognak. Amúgy kérlek mutasd meg azt a fajt, amiért a Hódítósók 100%-a sírna, ha megritkulna... |
Quote:
:eek: de olyan fajt tudnék mondani ami után a hód 70 % a sírna, de lehet sokkal több... nyiss egy szavazást, hogy megszűntetnéd az óriás fajt... kíváncsian várom a végeredményt... cinizmusra: ez egy másik topic, mivel maga a topic nyitás is ilyen, ( nem tudom hanyadik elf topic, és a kérdés meg ne is mondjam :eek: ...) bele illik nyugodtan a témába. |
Quote:
És nem egy faj megszüntetéséről van szó, hanem a megritkításáról (amire azért van esély az elf esetében...), ne ferdítsünk. Amúgy meg a gyengített óriást is elsősorban az óriással játszók siratnák, nem (pl.) a félelfek, logikus hogy az elfet is az elffel játszók féltik. |
Quote:
nincs igazad... én is nagyon féltettem, amikro aaról volt szó hogy legyen 20 % a védelme. te melyiket választottad volna? a 30 % ot ? vagy a maluszt? vagy mint a legtöbb tapasztalt, évek óta elffel játszó játékos a 30 % védelemet malusz nélkül ,kiegészítve egy kis sziesztával?? :D másrrészt ebben sajna lehet igazad van , lehet hogy cinizmus, de ha értelmes beírások lennének, tuti nem írnék ilyeneket. zavard át az összes elf topicba írogatót a klán-csaták reformálásához... kíváncsi vagyok, hogy a sok tapasztalt játékosnak milyen hozzá szólása lenne az ügyben. |
Quote:
éppen ez az érdekes számomra, hogy olyan témákban, amelyekről hónapok óta megy a vita, még sehol nem látni a döntést. Az elf meg pillanatok alatt meg lett bombázva (akárhogy is nézzük), előzetes megbeszélés nélkül. És igen, ha utólag választhatnék, hogy 20% védelem legyen ezek nélkül a maluszok nélkül, vagy 30% védelem a maluszokkal, akkor az előbbit választanám. De mivel a védelmet érintő vitánál nem volt szó a maluszokról, nem láthattam előre, hogy mi következik... |
Hóhér:
Látom te is kb Goldy felfogásban nyomulsz az elfek ellen... Egy apró meglátás: 10% körül volt eddig az "atomtáp" elfek aránya a játékban=> 8 faj van ha jól tudom, vagyis => 12,5% jut átlagosan egy fajra=> ha valami "atomtáp", akkor miért az átlag alatti fő játszik vele?! |
Quote:
UTÓLAG !!!!! |
Pedig Ati ott is írta, hogy maluszok várhatóak :rolleyes:
|
Quote:
nem fedezni, tamagocsizni. ez nehezen érthető? |
All times are GMT +1. The time now is 07:22. |