Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve az elf? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1782)

Aliana 05-08-2007 02:42

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 93690)
Megmondom én : ) Válts szépen óriásra és bontsd le a kocsmáid mehet helyettük torony : ) Az elfet felejtsd el, döglött oroszlán.

na azért megmondhatnád ezt hogy is gondoltad?????
mert alsó szinten még okés a dolog, de legfelül???
eljutottál mondjuk egy év alatt odáig és most az utolsó 2-3 havi munkádat csak úgy dobd ki????

laci 05-08-2007 08:45

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94088)
...valahol azt olvastam 10 % kb az elfet választók aránya...

szerintem egy HÓDÍTÓ nevű játékban ez elég magas, nem baj ha csökkeni fog, 90 % nem fog sírni érte.
:p

Ebből én két dolgot vélek megérteni:
-ugyan tegnap többször leírtad, hogy hagyjuk a cinizmust, úgy látszik, neked szabad;
-ebből a hsz-ből látszik, hogy te nagyon boldog vagy ezekkel a maluszokkal, mert nem szíveled igazán az elfet, most meg örülsz, hogy esetleg ritkulni fognak.

Amúgy kérlek mutasd meg azt a fajt, amiért a Hódítósók 100%-a sírna, ha megritkulna...

Hóhér 05-08-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94140)
Ebből én két dolgot vélek megérteni:
-ugyan tegnap többször leírtad, hogy hagyjuk a cinizmust, úgy látszik, neked szabad;
-ebből a hsz-ből látszik, hogy te nagyon boldog vagy ezekkel a maluszokkal, mert nem szíveled igazán az elfet, most meg örülsz, hogy esetleg ritkulni fognak.

Amúgy kérlek mutasd meg azt a fajt, amiért a Hódítósók 100%-a sírna, ha megritkulna...

hol olvastad a 100% ot?

:eek:

de olyan fajt tudnék mondani ami után a hód 70 % a sírna, de lehet sokkal több...

nyiss egy szavazást, hogy megszűntetnéd az óriás fajt...

kíváncsian várom a végeredményt...

cinizmusra: ez egy másik topic, mivel maga a topic nyitás is ilyen,
( nem tudom hanyadik elf topic, és a kérdés meg ne is mondjam :eek: ...)
bele illik nyugodtan a témába.

laci 05-08-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94165)
hol olvastad a 100% ot?

:eek:

de olyan fajt tudnék mondani ami után a hód 70 % a sírna, de lehet sokkal több...

nyiss egy szavazást, hogy megszűntetnéd az óriás fajt...

kíváncsian várom a végeredményt...

cinizmusra: ez egy másik topic, mivel maga a topic nyitás is ilyen,
( nem tudom hanyadik elf topic, és a kérdés meg ne is mondjam :eek: ...)
bele illik nyugodtan a témába.

Ahogy most látom, jelenleg az összes elfes topicban ontod magadból a cinizmust, nem csak ebben ;)
És nem egy faj megszüntetéséről van szó, hanem a megritkításáról (amire azért van esély az elf esetében...), ne ferdítsünk.
Amúgy meg a gyengített óriást is elsősorban az óriással játszók siratnák, nem (pl.) a félelfek, logikus hogy az elfet is az elffel játszók féltik.

Hóhér 05-08-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94170)
Ahogy most látom, jelenleg az összes elfes topicban ontod magadból a cinizmust, nem csak ebben ;)
És nem egy faj megszüntetéséről van szó, hanem a megritkításáról (amire azért van esély az elf esetében...), ne ferdítsünk.
Amúgy meg a gyengített óriást is elsősorban az óriással játszók siratnák, nem (pl.) a félelfek, logikus hogy az elfet is az elffel játszók féltik.

nem

nincs igazad...

én is nagyon féltettem, amikro aaról volt szó hogy legyen 20 % a védelme.

te melyiket választottad volna?

a 30 % ot ?
vagy a maluszt?

vagy mint a legtöbb tapasztalt, évek óta elffel játszó játékos a 30 % védelemet malusz nélkül ,kiegészítve egy kis sziesztával??

:D

másrrészt ebben sajna lehet igazad van , lehet hogy cinizmus, de ha értelmes beírások lennének, tuti nem írnék ilyeneket.

zavard át az összes elf topicba írogatót a klán-csaták reformálásához...

kíváncsi vagyok, hogy a sok tapasztalt játékosnak milyen hozzá szólása lenne az ügyben.

laci 05-08-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94185)
zavard át az összes elf topicba írogatót a klán-csaták reformálásához...

kíváncsi vagyok, hogy a sok tapasztalt játékosnak milyen hozzá szólása lenne az ügyben.

Most már akkor offoljuk szét ezt a topicot:

éppen ez az érdekes számomra, hogy olyan témákban, amelyekről hónapok óta megy a vita, még sehol nem látni a döntést. Az elf meg pillanatok alatt meg lett bombázva (akárhogy is nézzük), előzetes megbeszélés nélkül.

És igen, ha utólag választhatnék, hogy 20% védelem legyen ezek nélkül a maluszok nélkül, vagy 30% védelem a maluszokkal, akkor az előbbit választanám. De mivel a védelmet érintő vitánál nem volt szó a maluszokról, nem láthattam előre, hogy mi következik...

Blasi 05-08-2007 10:01

Hóhér:
Látom te is kb Goldy felfogásban nyomulsz az elfek ellen...
Egy apró meglátás: 10% körül volt eddig az "atomtáp" elfek aránya a játékban=> 8 faj van ha jól tudom, vagyis => 12,5% jut átlagosan egy fajra=> ha valami "atomtáp", akkor miért az átlag alatti fő játszik vele?!

Hóhér 05-08-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94189)
Most már akkor offoljuk szét ezt a topicot:

éppen ez az érdekes számomra, hogy olyan témákban, amelyekről hónapok óta megy a vita, még sehol nem látni a döntést. Az elf meg pillanatok alatt meg lett bombázva (akárhogy is nézzük), előzetes megbeszélés nélkül.

És igen, ha utólag választhatnék, hogy 20% védelem legyen ezek nélkül a maluszok nélkül, vagy 30% védelem a maluszokkal, akkor az előbbit választanám. De mivel a védelmet érintő vitánál nem volt szó a maluszokról, nem láthattam előre, hogy mi következik...

hidd el, (volt már rá példa), ha ott lenne módósítás, megint csak jönne a rengeteg bárgyú hozzá szólás úgy ahogy írtad...

UTÓLAG !!!!!

Deni 05-08-2007 10:03

Pedig Ati ott is írta, hogy maluszok várhatóak :rolleyes:

Hóhér 05-08-2007 10:03

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94193)
Hóhér:
Látom te is kb Goldy felfogásban nyomulsz az elfek ellen...
Egy apró meglátás: 10% körül volt eddig az "atomtáp" elfek aránya a játékban=> 8 faj van ha jól tudom, vagyis => 12,5% jut átlagosan egy fajra=> ha valami "atomtáp", akkor miért az átlag alatti fő játszik vele?!

azért, mert sokan játszani regelnek ide.

nem fedezni, tamagocsizni.

ez nehezen érthető?

All times are GMT +1. The time now is 07:22.