![]() |
Persze,hogy nem, mert fizetős e-mail kell, amit még mindig várok Remedy-től:)
Az viszont tutti, hogyha végre sikerül majd regisztrálnom magam, akkor szombat 15:00 nekem nem lesz jó, mert akkor családi ebéd van. |
Quote:
|
Quote:
hm, szombat 18? az jó?:) |
Az sokkal jobb:)
|
Quote:
Ha nem jon ossze, vegso esetben zoldben ird meg az igazi neved, a kivant handlet, es az emailt. De ha vendegkent nem tudsz belepni, a kododdal sem fogsz tudni... |
online hogy beszélek veled? Mert hiába léptem be vendégként, mindig azt írta ki,hogy "play x" x=szám és ha ezt beírtam, elkezdtem vkivel jáccani, de hogy itt hogy lehet chatelni azt nem tom.
|
Quote:
így menni fog:) feltéve hogy be van lépve |
Nah már van regisztrációm, kösz Remedy :) Amúgy meg ide leírhatnátok az összes parancsszót ami fontos lesz. Gondolok arra, hogy:
- Amit írtál director a 111 szoba lesz a csevej helye, de pl: tell remedy ..... ekkor lehet beszélni az illetővel. tell 111 ..... a csatornákon lévőkhöz lehet szólni. in 111 meg lehet nézni kik vannak a chanelben. És az egyéb parancsszavak, hogy pontosan hogy kell :) |
Quote:
és ott (majdnem) mindent megtalálsz:) |
FIGYELEM
a verseny szombaton 18 órától lesz, reméljük mindenkinek megfelel az időpont:) ha nem tudod miről van szó, olvasd az első hsz-t. várunk szeretettel;) megj: ha a verseny előtt valami miatt mégsem tudsz belépni, de amúgy szeretnél, akkor írj ide, vagy keress meg msn-en. a nevemre kattintva megtalálod a címet. kapsz helpet;) |
All times are GMT +1. The time now is 14:38. |