![]() |
Hát, igen én is kedveltem az elfet mert békés védekezésre volt berendezkedve, de mindig is gondot okozott a terület felfedezési korlát.
Teljesen ellentétes volt a többi faji sajátosságokkal mert amikor már elértem arra a szintre, hogy jólenne majd tovább lépni mindig kevésnek bizonyult a terület. Aztán meg lehetett volna csatázni. Na de ha berendezkedik az ember az ijjasokra a békés védekezésre, akkor mivel támadna a szegény elf. Szóval sajnálom, hogy a változtatás csak rontott az elf helyzetén mert jó faj volt a békés országok számára, de így már szinte csak kiszolgáltatott faj lett más fajoknak....:cool::cool::( |
Quote:
Ez így tényleg tamagocsi lett. :mad: Az a 80% irgalmatlanul sok. Lett volna jobb kompromisszum is. Ez így a játék "színessége" ellen hat. Egy tolis fajjal kevesebb...:( |
Quote:
Tényleg olyan lesz, mint egy aránylag jól páncélozott bárány a farkasok között: igazából csak abban bízhat, hogy nem őt szúrják ki, mert ha igen, akkor vége... lássuk be, hogy 30% védelem ide vagy oda, azért egy épkézláb szövetség el tud intézni egy elfet. Pláne ezzel a 80%-os tolvajmalusszal. |
Na jó, meglátjuk, mi lesz a gyakorlatban.
Sajnálom, hogy csak az elmúlt hónapokban "fedeztem fel" magamnak az elfet, ezek után már nem annyira rokonszenves :( |
Ha eddig azt mondtátok hogy az elf az Tamagocsi akkor most mi lett Giga Tamagocsi ?:)
|
És ez mind azért, mert a barakk szörnyetegek siránkoztak.
Mert mindent ész nélkül sereggel kell ám megoldani.:( Sehol nem beüthetetlen az elf, csak az A eltorzult részeiben. |
Quote:
|
Már régóta taposom a hodito utjait különböző ip-kel és már minden fajt és személyiséget végigpróbáltam de ez az első eset, hogy azt tapasztalom felborult az egyensúly az elf ellen.
Sajnálom mert úgy tapasztaltam eddig a falyok egyensúlyba voltak...:o |
hadis : ork,gnóm, óriás, törpe, hulla
varis: óriás tamagocsi: elf tolvaj: ember, Fél-elf szép arányos :) |
De annyiból jó, hogy úgyis volt egy elf, cseszegetett alulról 4 körről. Majd lehet elküldöm neki a módosításokat. :D:D
A hadis óriásomból tud egyáltalán házat gyújtani? Eddig is csak 1 ment szegénykémnek. :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:52. |