![]() |
Ja, persze az nem biztos, hogy lehet, vagy tudok jó következtetéseket levonni. :) De ez a szépsége a spekulációnak. :D
|
Azaz kellene:
1. Napi összpénz 2. Napi pénztermelés 3. Napi katonatermelés( alap, és továbbképzett) 4. Napi rúnatermelés 5. Napi nyersitermelés 6. Napi fegyvergyártási kapacitás 7. Napi gabonatermés 8. Napi össznépesség 9. Napi összföld a csoportban Meg biztos van még egypár dolog amit nem írtam ide. Nem támogatom. |
összes fogyasztott élelem
összes építésre elhasznált nyersanyag összes felvetett hülye javaslat összes tekercsírás egyenlőre ennyi jutott eszembe:D habár az összes pénz alakulása érdekes lehetne :o |
És mindezt napi szinten látni, hát az már nem lenne olyan jó szerintem se.
Én még mindig azt támogatom, hogy legyen egy topic, ahova Ati néha bemásol ilyeneket. |
Quote:
Nyiss egy érdekesség, vagy statisztika topicot, és vegyük rá Atit. Ilyenben én is benne lennék, de az alapvetés nagyon nem tetszik. |
Quote:
Nekem mind1, hogy hol lenne, csak érdekelnének az ilyen statisztikák! :D Csak szerintem, ha fórumba lenne néha betéve, az nem sokat érne. :( De az is jobb lenne mint a semmi. :) U.I. Aki ír ezen topikba, az is tegye le a voksát a szavazatoknál, hogy jobban kitűnjön az érdeklődők véleménye. Még te is Synkel. :D |
Vagy van egy másik ötletem, de lehet ezért sokan kiátkoznának...
Vagyis, hogy bizonyos számú VIP körért lehetne a Hódon bellül hozzáférni a statisztikákhoz. Akinek erről van véleménye az kérem, hogy írjon a topicba mert, ha lenne erre igény, akkor nyitnék egy másik topikot, hogy megvitathassuk ezt a verziót. U.I. És talán még így Atiékat is érdekelté tehetnénk a plussz munka elvégzésére. :D (Várom a véleményeket. :) ) |
Quote:
Na, ezt meg végképp nem támogatom. |
Szerintem ha ilyesmiben gondolkozunk akkor semmiképp se aznapi statisztikát lássunk hanem előző napit vagy két nappal azelőttit !!! :) 1-2 nap alatt sokat változhat a piac és ezáltal nem
származik haszna annak akinek csak azért kéne a statisztika hogy meggazdagodhasson :p:) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:15. |