![]() |
Quote:
a bányák 200%-kal többet termelnek. ezzel azt akarom mondani, hogy a törpének nemcsak a fémbányája termel többet, hanem mindegyik;) ha úgy érzed tudsz ennyi épületet áldozni, akkor tartsál fémbányát és mellé kovácsot. de szerintem elég csak fa illetve kőbányát tartani, mert annak a termelése visszahozza a fegyver árát... |
Figyelj!
Én 5-ben hadis törpe voltam. A fém ára legalábbis X-ben 30 arany, de amúgy, ha van 2k tolid akkor tudsz lopni is. Nekem egyébként egy darab bányám sem volt, sőt könyvtáram sem. Katkból éltem, a fegyvert meg loptam hozzá. Annyi jött, hogy néha még el is kellett belőle adni. Szóval szerintem, nem fontos a bánya 5-ben. Csak elveszei a helyet a barakkoktól, meg a kocsmáktól. Hidd el jobban jársz 450 hekin volt 180 barakkom, 29 templomom, 30 kocsmám. A többi, ház, tanya, ja és 60 torony 3720 íjjal. Pénzt nem tartottam magamnál sokat, úgyhogy annyi íj elveszi azok kedvét, akik csak morált akarnak javítani, vagy föld kell nekik. Inkább keresnek egy olyat ahova több sereggel is beférnek. Na és az a több mint 7k paci is eléggé veszélyes tud lenni. Még a tolisok is meggondolják, hogy érdemes-e tekizni, mert könnyen kapnak érte pár mészárt. Persz csak ha van egy kemény varis is a szöviben, aki meg tudja gömbözni. Olyankor azért meggondolják.:) |
Quote:
Nemtom miért az maradt meg bennem hogy csak a fémbányák,gondolom a kovácsok kapcsán:D |
Quote:
A hatranyai miatt, hiszen Te vagy a legkonnyebben tamadhato alany...foleg 6% kocsmaval es templommal. Ha az ellenfél 1 db tolissal rendelkezik és mondjuk mellette van 2 hadis es egy hadis-varis, akkor az orid hamar elvérzik, tul hamar... Ez az epuletlista (mondjuk 10 kocsmaval es 10 templommal megspekelve a tanyak hatranyara) tokeletes lehet egy gnomnak. De a torpe nem kifejezett hadis. |
Quote:
|
Quote:
Igen 3tól felfele a tolik 2/3a törpe akik elég mennyiségü bányával rendelkeznek.....h pénzt hozzák..de láttam már olyat is h törpe hadissal a szövi felüti magát jo magasra és ott az utso ütés elött nagyobb bánya fedezés és olyan pénzt leakaszt,h öröm nézni...szal remedynek igaza van,csak jó szövi és jó játékos kell hozzá |
meg rengeteg pénz, hogy a folyamatos ütések után beleférjen 2-3 maxos célzott fedezés
|
Quote:
Termelő-hadis meg a hadis szamomra nem ugyanaz... Ha van bányája, akkor hasznos lehet, de nem 5. szinten. Azt hiszem, a barátunk 450 hekiről beszélt, oda szerintem nem kell hadis-termelő igen, vagy igen? |
Attól még hogy valaki hadis amikor felér a TOPba (itt arról a topról beszélek, ahol minden ellenséges ország 10K-nál messzebb van), akkor jóeséllyel válik termelővé. Ez szerintem még ötödiken is igaz, csak ott nem bányát kell építeni a törpinek, hanem könyvtárat.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:02. |