![]() |
Quote:
|
Kivéve a 8 pontos tornyos íjászokat, amik eleve majdnem +35% többletet jelentenek.
Hogy jelent ez 35%-ot? alapból 12 a védelem 1 tornyos íra, elfnél meg 14. nem értem... |
Szerintem most is éppen elég erős egy elf...
Viszont ha a védőerő 30%-ra nő, akkor majd indítok egyet :D |
akik 30% védelmet akarnak adni az elfnek ténylegesen, azok szerint az elf eddig gyengén védett?:eek:
|
Quote:
|
Hirtelen sok elf előjött akik eddig sokat nem szóltak hozzá a játékhoz
szép kényelmes faj már csak a megnyertem a játékot gomb kéne hozzá és tökéletes lenne... Mondjuk tényleg kell egy védelemre beállt faj, de akkor ártózás terén se legyen már olyan nagy legény ha meg az akkor beton védelmét nem kéne mégtovább erősíteni... |
Quote:
De ha marad az ork30%-a, legyen az elf is 30%. Mert az orknál marad a +2 tábornok. Számokban: +17% a toronyosíjász védelmi értéke, 5 tbk mellett. Az orknál /tábornok személyiséggel/ 8 tbk támadó értéke 20%, egyéb faj max 8%-ot tud "bezsebelni". Így a tábornok személyiségű orknak a többiekkel szemben +12% támadóértéke van. Így maradjon az elfnél a + 16% védérték, s legyen ugyanúgy 30% a faji bónusz, miképp az orknál is. Tekintve, hogy "tükörfajokról" van szó. |
Jó: ha 30%-ot írunk, akkor legyen 30%, ha 20%-ot, akkor legyen 20%, a lényeg, hogy azt lássa a játékos, ami a valóságban van.
|
oksesz, akkor legyenek csak ork-hullák
abból csak nem lehet baj:D |
az ok, hogy az ork ki tud menni az elfre akkor a sereggel hogy beüsse...
de mi marad neki akkor otthon?:) |
All times are GMT +1. The time now is 12:33. |