![]() |
Egy alkalom!!!
Hy!
Egyik haveromnak megmutattam a Hódítót, de sajna nem gondolkodtam előre, és az ő gépén jelentkeztem be, amikor megmutattam neki! Ezek után naggyon megtettszett neki a játék, és szeretne ő is játszani, de szeretne a szövetségesem lenni. Én azóta nem léptem be az ő gépéről, tehát csak 1x fordult ez elő! Ez már kizárja a szövetségünk alakulását? Vagy ez az 1 db belépés még elnézhető? Várom mielőbbi válaszotokat! |
Quote:
|
Köszi
Köszi a gyors választ, nagyon köszi!
|
Hi!
Elolvastam a topicot, a faq-is, csak egy kérdésem volna. A barátnőm is szeretne itthonról, a közös gépünkről egy orit indítani. Ha a reg után ugyanabba a csoportba kerülne, mint én, az a legjobb, ha rögtön törli az oriját, és "megpróbál" másik csoportba kerülni, vagy nem lenne baj, ha egy csoportban lennénk? (Én úgy látom tisztának, ha másik csoportban lenne...) Köszi! |
Quote:
(Ne csak a rossz gonoszat lássa mindenki az anarchista csoportba, ilyen esetekre tökéletesen jó... :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tobb ori iranyitasa
Hello mindenkinek en es a batyam 1 geprol jatszunk a hoditon es a gyors csoportba voltam kb a 200-ik a batyam is kezdett eggyet ugyan ebben a csoportba kulon e-mail cimmel nem volt kozunk egymas orszagahoz nem tamadtunk kozos celpontot nem is tudtunk volna mert neki nem telt meg le a vedelem megis atraktak minket az anarchista csoporba es en jol megszivtam nem tudjatok miert lehet ez?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:31. |